Hogeschool Leiden

Lector Piet Hein Coebergh verzorgt ‘fasterclass’ tijdens vakcongres

Op 11 juni 2015 organiseerde Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals, het vakcongres C-Day. Lector Piet Hein Coebergh hield een fasterclass rond het thema 100+ modellen in de bestuurskamer.

Van het vak, voor het vak: op 11 juni 2015 organiseerde Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals, een compleet vernieuwde editie van het vakcongres C-Day. Op het programma stonden verschillende lezingen van (internationale) gastsprekers, ‘fasterclasses’ (verkorte masterclasses) en talkshows over complexe, actuele (vak)issues. Lector Piet Hein Coebergh hield een fasterclass rond het thema 100+ modellen in de bestuurskamer.

Dagvoorzitter Petra Stienen opende de dag: “De bedoeling van C-DAY15 is dat wij op inhoud met elkaar in gesprek gaan. Daar hebben we fantastische sprekers voor uitgenodigd. Leer van elkaar, luister naar elkaar.” Ze deed de aftrap samen met de voorzitter van Logeion: Ron van der Jagt. Het congres in het NBC in Nieuwegein werd bezocht door ruim 500 communicatieprofessionals.

Bekijk de presentatie van de fasterclass 100+ modellen in de bestuurskamer via slideshare

Bekijk het dagverslag van C-Day, het e-zine van Magazine on the Spot en de webinars van het plenaire programma