Hogeschool Leiden

Archief Jaarbeeld

In het Jaarbeeld nemen wij je mee langs activiteiten die door studenten, docenten, lectoren, medewerkers en onderzoekers zijn uitgevoerd. Bekijk het Hogeschool Leiden Jaarbeeld van de jaren 2014 tot en met 2018.

Jaarbeeld 2018

Met vijf faculteiten en 26 opleidingen lijkt het op het eerste oog niet eenvoudig om Hogeschool Leiden te definiëren. Wat verbindt en kenmerkt ons? Als wij deze vragen stellen aan studenten en medewerkers krijgen we in 9 van de 10 gevallen - gelukkig- toch eenzelfde antwoord terug: ‘bij Hogeschool Leiden voel je je gekend’. 

Bekijk het Jaarbeeld 2018 ( pdf, 3.33 MB )

Jaarbeeld 2017

In 2017 hebben ruim 1600 van onze studenten hun diploma behaald. Studenten die zich op Hogeschool Leiden hebben ontwikkeld tot sterke beroepskrachten en hun eigen weg in de samenleving hebben leren vinden. We zijn trots dat we hieraan mogen bijdragen met goed en inspirerend onderwijs van bevlogen en betrokken medewerkers. Onderwijs waarin studenten gekend worden, ruimte is om eigen keuzes te maken en waarin studenten actief leren en blijven leren.

Bekijk het Jaarbeeld 2017 ( pdf, 4.68 MB )

Jaarbeeld 2016

In september 2016 schreven zich bijna drie-en-een-half duizend nieuwe studenten in aan Hogeschool Leiden. Het totale aantal studenten kwam daarmee voor het eerst boven de tienduizend studenten. Groei van de hogeschool is niet ons doel. Goed en toegankelijk hoger beroepsonderwijs is dat wel. Daarom is het prachtig dat zoveel jonge mensen Hogeschool Leiden weten te vinden en leren waarderen.

Bekijk het Jaarbeeld 2016 ( pdf, 4.04 MB )

Jaarbeeld 2015

In het Jaarbeeld 2015 blikken we terug op een bewogen jaar; in de wereld, in Europa, in Nederland, in onze regio. Hierbij voelde ik meer dan ooit de behoefte om te benadrukken dat de betekenis van onderwijs in de maatschappij een belangrijke is. Voor studenten is er naast de opleiding en de verplichte studie activiteiten ruimte voor extra-curriculaire activiteiten.

Bekijk het Jaarbeeld 2015 ( pdf, 3.93 MB )

Jaarbeeld 2014

In het Jaarbeeld 2014 kijken we met u terug op het jaar 2014. Met tevredenheid, want in dit jaar hebben we gevierd dat het laboratoriumonderwijs in Leiden 50 jaar bestaat en floreert, hebben we een nieuw expertisecentrum geopend, en zijn er nog vele andere bijzondere initiatieven ontplooid. Maar bovenal hebben we weer heel wat gedreven, getalenteerde en betrokken studenten afgeleverd.

Bekijk het Jaarbeeld 2014 ( pdf, 6.93 MB )