Studentinschrijving

Maak kennis met de Lerarenopleiding Omgangskunde - flexibele deeltijd

Wil je meer weten over de Lerarenopleiding Omgangskunde - flexibele deeltijd en ontdekken hoe het is om in Leiden te studeren? De opleiding biedt verschillende (online) voorlichtingsactiviteiten waarmee je kennis kunt maken met de opleiding.

Voorlichtingsmomenten

Open Dag en Informatieavond

Twijfel je nog over of de opleiding echt bij je past of heb je nog een vraag over de opleiding in Leiden? Bezoek onze voorlichtingen tijdens de Open Dag of (Online) Informatieavond.

Bas | Student

Ik vind het belangrijk om leerlingen iets mee te geven, met name wie ze nou eigenlijk zijn en wat ze later kunnen worden. Deze opleiding laat me zien hoe ik mijn lessen beter kan maken en hoe ik ze beter vorm kan geven. Je bent heel praktijkgericht aan het werk.

Bas | Student

Persoonlijk studieadvies

Het is belangrijk om te kiezen wat precies bij jou past. Wil je persoonlijk advies vanwege jouw specifieke situatie? Stuur dan een e-mail naar Annemieke van Zoomeren via [email protected]. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland met een docent.

Geef in deze e-mail aan naar welke opleiding je voorkeur uitgaat: Omgangskunde of Lerarenopleiding Gezondheidszorg & Welzijn. Vervolgens kun je aangeven waar je verder informatie over wilt: associate degree, de voltijd, de kopopleiding of de flexibele deeltijd.

Vragen en meer informatie

Heb je een Open Dag of Informatieavond bezocht en heb je nog vragen? Bekijk het overzicht met Veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan je vraag naar [email protected].

Inschrijven en toelating

Heb je interesse om te starten met de opleiding? Meer over de toelatingsvoorwaarden, inschrijfprocedure en de kosten vind je op de pagina Inschrijven en toelating.

Hogeschool Leiden

Meer weten?

Wil je meer weten over de opleiding en de docenten die daar werken? Volg ons dan op LinkedIn.

Lerarenopleiding Omgangskunde deeltijd | Inschrijven en toelating | Veelgestelde vragen