Hogeschool Leiden

Maak kennis met de opleiding Docent Dans/Euritmie deeltijd

Wil je meer weten over de deeltijdopleiding Docent Dans/Euritmie in Leiden? Bekijk de mogelijkheden om kennis te maken met de opleiding en de dansvorm Euritmie.

Kom kijken en stel vragen

Open Dag

Wil je meer zien van de opleiding en de hogeschool, heb je vragen of twijfel je nog over je studiekeuze?

Bezoek de Open Dag

Op de hoogte van alle studiekeuzeactiviteiten

Wil je meer zien van de opleiding en ervaren hoe het is om te studeren bij Hogeschool Leiden? We bieden regelmatig activiteiten aan om jou te helpen bij het maken van je keuze. Laat je gegevens achter, dan geven we je een seintje als er een studiekeuzeactiviteit is van de opleiding Docent Dans/Euritmie deeltijd.

Voorbereidend jaar

Ter voorbereiding op de opleiding bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een voorbereidend jaar. Het voorbereidend jaar biedt je een ruimte om je eigen creativiteit te ontplooien in én door beweging. Je gaat na of je bij Hogeschool Leiden op je plek zit en of je de opleiding Docent Dans/Euritmie voltijd of Docent Dans/Euritmie deeltijd wilt volgen.  

Maike | student

Deze opleiding geeft mij de professionele verdieping die ik als vrijeschool leerkracht op het vlak van kunstzinnig bewegen nodig had. Ik leer enorm veel van euritmie en zou veel leerkrachten en hun leerlingen hetzelfde toewensen.

Maike | student

Contact met de opleiding

Heb je vragen of wil je meer informatie over de opleiding. Bezoek de Open Dag of neem contact op met opleidingsmanager Hans Nijnens, via nijnens.h@hsleiden.nl.

Inschrijven en toelating

Heb je interesse om te starten met de opleiding? Meer over de toelatingsvoorwaarden, inschrijfprocedure en de kosten vind je op de pagina Inschrijven en toelating.

Studenten zijn druk bezig

Inhoud Docent Dans/Euritmie deeltijd | Inschrijven en toelating | Veelgestelde vragen