Hogeschool Leiden

Nucleus

Nucleus is de studievereniging voor studenten  Chemie en Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek. Nucleus is een plek waar je mensen leert kennen en samen gezellige en educatieve doet. Elke maand worden er verschillende activiteiten georganiseerd zoals een borrel en een lezing. Ook biedt de studievereniging een zeer voordelige korting op jouw studieboeken!

-

SV Nucleus de kern van je opleiding!

-

Vanaf studiejaar 2017-2018 start Nucleus met SlimStuderen. Iedere woensdag kunnen studenten van alle jaargangen een vast aantal uren komen studeren en om hulp vragen. Het is een moment waarop studenten kunnen werken aan hun studievaardigheden en knelpunten binnen hun studie. Tweede-, derde- en vierdejaars kunnen zich aanmelden om te helpen en mogelijk specifiek bijles te geven.

Introductiekamp eerstejaars

Voor aankomende studenten Chemie of B&M organiseert Nucleus een introductiekamp in het weekend voorafgaand aan het nieuwe studiejaar. Het kamp is de eerste mogelijkheid om studiegenoten te leren kennen uit zowel het eerste jaar als andere jaren. Deze contacten kun je goed gebruiken als je opzoek bent naar een kamer, hulp bij je studie nodig hebt of een leuke stage plek zoekt. Maar ook om af en toe gezellig samen iets te doen.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie over onze studievereniging en evenementen op de Facebook pagina of website van Nucleus.