Hogeschool Leiden

Artemisia

De missie van Artemisia is verdieping, verbreding en verbinding creëren door activiteiten te organiseren. Doel is studenten van de verschillende jaarlagen, studierichtingen en opleidingen met elkaar in contact te brengen. Zo zijn de antroposofische opleidingen Vaktherapie (voorheen Kunstzinnige Therapie), Docent Dans/Euritmie, Docent Muziek en de Vrijeschool Pabo vertegenwoordigd bij Artemisia.

Gezelligheid, verdieping, verbreding, verbinding, contact

Wij bieden ruimte voor gezelligheid, om elkaar écht te ontmoeten en elkaar te kunnen inspireren. Daarnaast wil Artemisia een brug slaan tussen de hogeschool en het werkveld door studenten de kans te bieden om contact te leggen met therapeuten, docenten en sprekers.

Een vooroordeel over onze studievereniging? Misschien dat sommige mensen nog niet zoveel beeld hebben van de antroposofie en het daarom wat zweverig vinden. Wij denken dat als je er open voor staat en naar onze activiteiten komt, je zult ontdekken dat antroposofie verre van zweverig is. Laat je verrassen door de concrete, creatieve en inspirerende activiteiten die Artemisia organiseert!

-

'Een droom die je alleen droomt is een droom. Een droom samen is werkelijkheid.'

-

Wat doen we?

Er zijn een aantal vaste activiteiten en activiteiten die eenmalig zijn. Zo organiseren we regelmatig filmavonden en borrelavonden. Ook worden er workshops georganiseerd over muziek, dans, of kunstzinnige technieken. We organiseren lezingen over thema's die niet uitgebreid naar voren komen tijdens de opleidingen maar die heel interessant en inspirerend zijn. Daarnaast is er het Artemisia koor, dat wekelijks repeteert. 

Wie zijn we?

Het bestuur van Artemisia bestaat uit Linda, Marina, Charlotte, Miranda, Jana, Odette, Judith en Marthy. We vergaderen één keer in de drie weken. Heb je suggesties voor lezingen of workshops waar je graag aan zou willen deelnemen? Of wil je ons team versterken door lid te worden van het bestuur? Neem dan contact met ons op.

Je hoeft geen lid te zijn van Artemisia wil je aan activiteiten deel kunnen nemen. Iedereen is van harte welkom bij onze activiteiten. Kijk op onze Facebook pagina of op de schildersezel in de G1-gang en het Vrijeschool Paboplein op de hogeschool! Daar kondigen wij onze activiteiten ruim van te voren aan. We zien je graag bij één van onze activiteiten.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie over onze studievereniging en evenementen op de Facebook pagina van Artemisia of neem contact op via  [email protected]