Hogeschool Leiden

Team Challenge Chair for a day

Ontwikkel in samenwerking met de Gemeente Leiden, een docent en een kunstenaar, een kunstwerk dat zowel als ontmoetingsplek als relaxmogelijkheid dient in een park in Leiden! 

Wat ga je doen?

Het kunstwerk wat je gaat creëren bestaat uit (ongeveer) 14 strandstoelen die als een schilderij zijn bespoten (graffiti/street-art). Samen met een team van andere studenten ga je op zoek naar een kunstenaar en een geschikte locatie. Je gaat in gesprek met stakeholders, regelt een vergunning bij de gemeente en denkt na over de onthulling en het uitnodigen van de pers. Uiteindelijk komt het kunstwerk op een plek bij een plein of park te hangen aan een blinde muur. De stoelen kunnen de hele dag gebruikt worden en vormen bij terughangen weer het kunstwerk. Juist het feit dat het een kunstwerk is zorgt ervoor dat de stoelen niet worden meegenomen. 

Om dit kunstwerk te realiseren stelt Awesome Leiden € 1000,- beschikbaar. Daarnaast heeft Fonds 1818 interesse getoond voor het geven van subsidie.

Leeropbrengst

Bij deze team challenge ontwikkel je ondernemersvaardigheden. Je leert initiatief te nemen, een begroting op te stellen en je ontwikkelt je communicatieve vaardigheden door contact te hebben met verschillende belanghebbenden. Je netwerk breidt zich uit in de stad Leiden. Je krijgt de kans om samen met een kunstenaar je creatieve en innovatief vermogen verder te ontwikkelen. 

Is een Honours Team Challenge iets voor jou en wat levert het je op?