Honours = meer

Honours Experience (verbredend)

Maak op een laagdrempelige manier kennis met het Honoursprogramma van Hogeschool Leiden en doe mee aan een Honours Experience!

De Honours Experience is een traject van zes weken waarin je samen met studenten van verschillende opleidingen aan de slag gaat met één van de 17 duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. We dagen je tijdens dit korte programma uit om uit je comfortzone te stappen, je communicatieve vaardigheden te vergroten en samen te werken met studenten van andere opleidingen. 

Wat ga je doen?

Tijdens een aantal bijeenkomsten ga je in groepen brainstormen over een creatieve en innovatie bijdrage aan één van de duurzame ontwikkelingsdoelen binnen Hogeschool Leiden. Honoursstudenten en docenten verzorgen de avonden met creatieve werkvormen zoals visualisatie van de toekomst tot aan het schrijven van een brief aan jezelf.

Honours Experience Global Health

Hoe kunnen we samen bijdragen aan één van de zeventien Duurzame ontwikkelingsdoelen van de VN? Honoursstudenten en- docenten helpen je om het creatieve proces op gang te krijgen en buiten je comfortzone te stappen.

Aanmelden

Aanmelden voor deze Honours Experience is niet meer mogelijk.

De bijeenkomsten vinden plaats op:

  • donderdagavond 21 februari
  • donderdagavond 7 maart
  • donderdagavond 21 maart
  • donderdagavond 28 maart

Blijft op de hoogte!

Lees het laatste nieuws over de Honours Experience.