Honours = meer

Honours Experience (verbredend)

Maak op een laagdrempelige manier kennis met het Honoursprogramma van Hogeschool Leiden en doe mee aan een Honours Experience!

De Honours Experience is een traject van zes weken waarin je samen met studenten van verschillende opleidingen aan de slag gaat met één van de 17 duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. We dagen je tijdens dit korte programma uit om uit je comfortzone te stappen, je communicatieve vaardigheden te vergroten en samen te werken met studenten van andere opleidingen. 

Wat ga je doen?

Tijdens een aantal bijeenkomsten ga je in groepen brainstormen over een creatieve en innovatie bijdrage aan één van de duurzame ontwikkelingsdoelen binnen Hogeschool Leiden. Honoursstudenten en docenten verzorgen de avonden met creatieve werkvormen zoals visualisatie van de toekomst tot aan het schrijven van een brief aan jezelf.

Ben je student of medewerker bij Hogeschool Leiden en wil meer weten over Honours Experience? Meer informatie vind je in de Sharepointomgeving van Honours (toegankelijk via je HL-account).

Blijft op de hoogte!

Lees het laatste nieuws over de Honours Experience.