Hogeschool Leiden

Transitie naar Toekomstgericht Onderwijs (3TO)

Van teammaster naar teamtraject

Bij het Centrum onderwijs en innovatie Leiden (COIL) volgen we de ontwikkelingen in het onderwijs op de voet. Met het afschaffen van de mogelijkheid om een teambeurs aan te vragen en het groeiende lerarentekort, hebben we besloten om in plaats van de tweejarige Teammaster Transitie naar Toekomstgericht Onderwijs (3TO) vanaf dit studiejaar een eenjarig Teamtraject Transitie naar Toekomstgericht Onderwijs (3TO) aan te bieden waarin scholen kunnen werken aan duurzame verandering van het onderwijs.

Wat kun je verwachten

In het Teamtraject 3TO werken we op basis van de golvende veranderstrategie (Swets & van der Voort, 2021); een vernieuwende veranderstrategie waarin leren, creëren en veranderen centraal staan. Samen met onze partner Ruimtehouders ontwikkelt het Centrum onderwijs en innovatie Leiden (COIL) op dit moment een passend traject dat scholen kan helpen om te komen tot fundamentele vernieuwing. 

Ken jij scholen die graag een transitie in het onderwijs willen realiseren en hier de juiste scholing en begeleiding bij zoeken? Of wil je zelf graag een teamtraject opstarten? Neem vrijblijvend contact met ons op

3TO in jouw school of organisatie?

Wil je graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rond het Teamtraject 3TO? Laat je contactgegevens achter dan ontvang je bericht wanneer er meer nieuws is over de invulling van het nieuwe teamtraject.

Centrum onderwijs & innovatie Leiden

Als leraar ben je nooit uitgeleerd. Centrum voor onderwijs & innovatie Leiden biedt een uitgebreid aanbod voor professionals in het onderwijs, waaronder post-hbo opleidingen, cursussen, workshops en masterclasses.