persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap | COIL expertisegebied

Persoonlijk leiderschap gaat over jou. Jij als mens en als professional. Iedereen heeft kwaliteiten, eigenschappen of vaardigheden waar je (extreem) goed in bent. Het voelt vaak heel fijn om dit in te kunnen zetten, om je kwaliteiten te benutten. Aan de andere kant heeft ook iedereen valkuilen of dingen waar je simpelweg tegenaan loopt.

Door te werken aan je persoonlijk leiderschap word je je meer bewust van je eigen handelen. En als je je bewust bent, kun je ook andere keuzes maken. Persoonlijk leiderschap gaat dus over jezelf steeds beter leren kennen, eigen regie nemen en verantwoordelijkheid nemen voor keuzes die je maakt. Hoe geef jij vorm aan jouw persoonlijk leiderschap? Hoe neem jij verantwoordelijkheid voor jouw eigen ontwikkeling? Lees meer over wat Centrum onderwijs en innovatie Leiden je kan bieden binnen het expertisegebied Persoonlijk leiderschap.

Aanbod

persoonlijk leiderschap

Bekijk hieronder het aanbod op het gebied van Persoonlijk leiderschap. Of bekijk het volledige aanbod van COIL.

Aanbod Open inschrijving Maatwerk
Teamtraject Transitie naar Toekomstgericht Onderwijs 3TO - opleiding V V
De Parcivalweg - opleiding V  
Nieuwe ruimte voor leren - training V V
Leergang Persoonlijk Leiderschap en Kanjertraining - training V V
Middenmanagement PO - opleiding V V
Schoolleider Basisbekwaam - opleiding V V
Schoolleider Vakbekwaam - opleiding V V
Individuele coaching   V
Teambegeleiding   V
Studiedag/workshop op maat   V
persoonlijk leiderschap

"Ik werk nu bijna 10 jaar in het voortgezet onderwijs en ik vind het leuk om met leerlingen te werken en hen te helpen in hun ontwikkeling. Soms vind ik het lastig om om te gaan met leerlingen die op een negatieve manier om aandacht vragen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar wat ik hierin zou kunnen doen. Ik heb bij COIL een training Persoonlijk Leiderschap gedaan, specifiek over Transactionele Analyse. Dat heeft me veel inzicht gegeven in het gedrag van leerlingen en vooral heb ik veel geleerd over mezelf. Ik ben me meer bewust van mijn gedrag, waarom ik reageer zoals ik reageer. Maar ook dat ik kan kiezen om anders te reageren en dat ik zelf verantwoordelijk ben voor die keuze. Ik merk dat ik meer regie neem en dat ik me minder onzeker voel. Dit is niet alleen fijn voor mezelf, maar anderen merken het ook aan me. Ik ben echt gegroeid!"

Leraar VO

Neem contact op

Heb je een scholingsvraagstuk of interesse in een traject op maat voor jouw organisatie? Laat je gegevens achter dan nemen we contact met je op. Op basis van de leervraag geven we advies over welk ontwikkel- of maatwerktraject goed bij jou of jouw team past. Maak alvast kennis met Roos en Guus.

e: voort.vd.r@hsleiden.nl, tel: +31 (0)6 391 133 38

Roos van der Voort | COIL Expert Persoonlijk leiderschap

e: [email protected], tel: +31 (0)6 391 133 38

e: koot.g@hsleiden.nl, tel: +31 (0)6 481 339 80

Guus Koot | COIL Expert Persoonlijk leiderschap

e: [email protected], tel: +31 (0)6 481 339 80