Leraar basisonderwijs kinderen

Centrum onderwijs & innovatie Leiden

Schooljaar 2018-2019: ons scholingsaanbod vind je hier. Download hier onze brochure ( pdf, 4.30 MB ).

Leren houdt niet op wanneer je een diploma hebt behaald. Sterker nog, in de praktijk komt het leerproces pas goed op gang! Wanneer je in het onderwijs werkt ben je continu bezig met ontwikkeling. Natuurlijk staat de ontwikkeling van leerlingen centraal en daarvoor ontwikkel je het onderwijs, didactiek, werkvormen en materialen. Maar hoe werk je aan jouw eigen ontwikkeling? Hoe blijf jij je bewust van jouw eigen handelen en hoe word jij gevoed met nieuwe ontwikkelingen?

Binnen Hogeschool Leiden leiden we niet alleen studenten op tot startbekwame leraren, maar verzorgen we ook vervolgopleidingen voor leraren, schoolteams, ib’ers en (toekomstige) schoolleiders/ leidinggevenden die werkzaam zijn in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, mbo en hbo. Vanuit Centrum onderwijs & innovatie Leiden ondersteunen we scholen en hun teamleden bij een leven lang leren.

We geloven in de kracht van duurzame ontwikkeling. Dat betekent dat we kijken naar wat er nodig is, ook voor het grotere geheel, en hoe verankering kan plaatsvinden in de school. We doen waar we in geloven en we geloven in wat we doen. Daarbij werken we vanuit partnerschap. ‘Samen Opleiden’ is een belangrijke kernwaarde binnen de faculteit Educatie en haar lerarenopleidingen. Samen met het werkveld werken we aan vernieuwing en ontwikkeling van het onderwijs. Binnen Centrum onderwijs & innovatie Leiden ontwikkelen en/ of verzorgen we daarom onze trajecten altijd samen met professionals in het werkveld.

Professionalisering op maat

In de dagelijkse praktijk op school dienen nieuwe ontwikkelingen en leervragen zich regelmatig aan. We willen hier met ons onderwijs en onderzoek graag aan bijdragen. Daarom kunnen we naast ons aanbod ook trajecten op maat ontwikkelen en verzorgen.

Docenten van Centrum onderwijs & innovatie Leiden beschikken over een ruime praktijkervaring en vormen een geïnspireerd team. Docenten spelen flexibel in op de behoeften van de deelnemers en weten theorie en praktijk aan elkaar te verbinden.

Contact

We informeren je graag over ons professionaliseringsaanbod. Heb je nog vragen na het bekijken van ons aanbod? Neem gerust contact met ons op; we denken graag met je mee!

Centrum onderwijs & innovatie Leiden
Marina Boekenstijn, Thamar Boonzaaijer,
Audrey Geleijnse, Laura Verhaar & Roos van der Voort

Tel. 071-51 88 726 | posthbo.educatie@hsleiden.nl

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN HOGESCHOOL LEIDEN (van toepassing op het gehele nascholingsaanbod)

Bundeling verantwoording - Inspectie van het Onderwijs