Hogeschool Leiden

Training, advies en begeleiding bij het opzetten en valideren van methoden

Bij het optimaliseren en valideren van laboratoriumtesten komt veel kijken.

Heb je vragen over het opzetten, optimaliseren en valideren van testen, over het stellen van kwaliteitseisen of troubleshooting? 
Kom je handen tekort en wil je een deel van dit werk uitbesteden? Wil je de kennis van je medewerkers op dit gebied vergroten?

Voor al deze vragen kun je bij ons terecht. Onze docenten en de onderzoekers van het Leiden Centre for Applied Bioscience zijn gespecialiseerd in verschillende aspecten van onderzoek op het gebied van Biodiversiteit en Gezondheid en hebben veel ervaring met diagnostiek en validatie. Zij hebben de kennis en kunde om je met raad en daad te ondersteunen. Of het nu gaat om het opzetten van nieuwe moleculaire of immuun diagnostische technieken, troubleshooting, het valideren van testen of het schrijven van validatieplannen en kwaliteitsborging, de docenten en onderzoekers zijn op alle vlakken goed onderlegd.

Meer weten

Heb je behoefte aan advies en begeleiding bij het opzetten en valideren van methoden of bij troubleshooting, of ben je op zoek naar een op jouw situatie toegespitste training? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.