Team Challenge: FF

Enthousiaste studenten gezocht voor een nieuwe Team Challenge (FF)

Team Challenge (FF) is een samenwerking tussen de Faculteit Management & Bedrijf en ontwerper Jan Gunneweg. Jan is bedenker en ontwerper van allerlei verrassende en duurzame objecten, waaronder de ‘Bough Bike’ en de ‘plamp’ en zoekt jou voor een uitdagende opdracht.                                          

Team Challenge is een project dat je zelf kunt vormen en het is een unieke ervaring, omdat je met studenten van andere opleidingen kunt samenwerken.

Kimberley, studente Commerciële Economie

Wat is het 'secret' project (FF)?

Het symbool (FF) staat voor Share Free & Fair. (FF) is open source, ‘vrij’ te gebruiken in tegenstelling tot de symbolen © copyright en ® registered. De ontwerper/ontwikkelaar staat juist open voor contact om ‘samen en eerlijk’ te delen (ere wie ere toekomt) en uiteindelijk verder te komen. Meer mogen we nog niet vertellen…

Doel challenge

Het Challenge Team wordt gevraagd om onderzoek te doen naar een platform (FF) waar ontwerpers/creatievelingen hun ontwerpen/modellen kunnen delen met derden. Denk hierbij ook aan financiën en publiciteit.

Wie zoeken we?

Ben jij die student (van de Faculteit Management & Bedrijf, uit jaar 3 of 4) die het een uitdaging vindt om samen met andere studenten van andere opleidingen en duurzaam ontwerper Jan Gunneweg deze concrete vraag uit de praktijk te onderzoeken? Ben jij die creatieve, innovatieve student met lef, kom dan het ChallengeTeam versterken!

Wat bieden we je?

Team Challenge en Jan Gunneweg bieden jou een unieke kans om jouw skills verder te ontwikkelen in de praktijk in een uiterst innovatieve en inspirerende omgeving. Uiteraard krijg je begeleiding van ervaren deskundige docenten. Een unieke ervaring waarbij je multidisciplinair samenwerkt en talenten en disciplines bundelt. En een prachtige kans om je netwerk uit te breiden en aan je team skills te werken door cursussen en master classes.

Bij Team Challenge kwam een hoop andere zaken bij kijken dan ik had verwacht, zoals commercieel inzicht en communicatiestrategieën. Ik heb het gevoel dat dit mij een voorsprong geeft op andere rechtenstudenten die hier nog niet mee bekend zijn.

Eline, studente HBO-Rechten

Meld je aan

Wil jij die verrijkende ervaring waarmee je je nu en later kan onderscheiden en profileren? Meld je dan aan voor de nieuwe Team Challenge (FF)

Naar algemene informatie Team Challenge

Aanmelden is mogelijk tot maandag 26 september.