Hogeschool Leiden

Teammaster 3TO in de media

Verder lezen over de meerwaarde van de teammaster 3TO van Hogeschool Leiden? Bekijk de artikelen die in andere media zijn verschenen.

Leren in een teammaster

Zorg Primair | februari 2020 - Het onderwijs is in beweging. We zitten in een kantelfase; oude systemen zijn de houdbaarheidsdatum voorbij en er zijn tal van initiatieven om nieuwe manieren vorm te geven. Dit is een spannende fase en de complexiteit vraagt van scholen om hier proactief in te zijn en fundamenteel te vernieuwen. Tegelijkertijd is de dagelijkse praktijk ook een feit. Hoe beweeg je je in dat spanningsveld en hoe zorg je er als school voor dat je nu de juiste dingen doet, zodat je ook straks kunt bieden wat nodig is?

Lees het hele artikel ( pdf, 1.66 MB )

De kracht van samen leren en samen werken

Schoolmanagement PO, VO, MBO | juni 2019 - “Een masteropleiding die scholen helpt om een transitie te realiseren, om eigentijds en toekomstgericht onderwijs te creëren.”, dat was de wens vanuit de onderwijssector. Nu, twee jaar later, studeren de eerste studenten van de Teammaster Transitie in Onderwijs met Technologie (3TO) af. Een bijzondere opleiding waarin schoolleiders én leraren samen leren en samen werken aan het creëren van toekomstgericht onderwijs in hun eigen school. 

Lees het hele artikel ( pdf, 907 KB )

Hogeschool Leiden start met Teammaster

ScienceGuide | februari 2018 -  Vanaf september kunnen lerarenteams gezamenlijk de tweejarige teammaster volgen aan Hogeschool Leiden. "Wij willen echt dat het samen leren is. Je komt hier niet voor een af product, dan moet je ergens anders zijn," zegt docent Roos van der Voort.

Lees het hele artikel

Logo Onderwijsmakers