Bezig met een schoolopdracht

Open Dag: maak kennis met onze opleidingen

Twijfel je nog over je studiekeuze of heb je nog een vraag over een opleiding van Hogeschool Leiden? Tijdens de (Online) Open Dag op zaterdag 11 december helpen de opleidingen je van 10.00 tot 15.00 uur bij het maken van jouw studiekeuze. Je kunt zowel op de hogeschool* (Zernikedreef 11) als online** kennis maken met de opleidingen. Een overzicht van alle sessies vind je in het programma.

Meld je aan voor de (Online) Open Dag op 11 december

Nieuwsgierig naar het programma van de (Online) Open Dag? Bekijk het programmaoverzicht ( pdf, 44 KB ).

*Je bent van harte welkom om 1 ouder of verzorger mee te nemen naar de Open Dag (er zijn ook sessies alleen voor hen). Kom je tijdens de Open Dag langs bij Hogeschool Leiden? Houd dan rekening met de coronamaatregelen.

** Voor de online sessies geldt er geen maximum.

Data (Online) Open Dagen studiejaar 2021-2022

  • Zaterdag 11 december 2021
  • Zaterdag 12 februari 2022
  • Zaterdag 2 april 2022

Informatieavonden (masters, deeltijdopleidingen, duaal en Associate Degree opleidingen)

  • Dinsdag 18 januari 2022
  • Dinsdag 10 mei 2022

Wat kun je verwachten

Onze opleidingen bieden verschillende (online) activiteiten aan zoals voorlichtingsvideo’s, chatsessies en workshops. In de week voor de (Online) Open Dag ontvang je per mail alle instructies om deel te kunnen nemen aan de sessie.

Bekijk het programmaoverzicht

Goed geïnformeerd je keuze maken

Wil jij je zo goed mogelijk voorbereiden op je studiekeuze? Bekijk de uitgebreide opleidingsinformatie op onze website. Hier lees je meer over de opbouw van het opleidingsprogramma, de beroepsmogelijkheden en toelatingseisen.

Ben je benieuwd naar welke hulpmiddelen je in kunt zetten bij het maken van je keuze, bekijk de overzichtspagina Hulp bij je studiekeuze.

Alvast rondkijken bij Hogeschool Leiden? Ga op 360-graden tour!

Meer weten

Heb je nu al vragen over een opleiding of je aanmelding? Stel ze gerust via de chat (rechts onderaan de pagina), telefonisch via +31(0)71 51 88 900 of neem contact op per e-mail via info@hsleiden.nl.

Studenten zijn druk bezig