Bezig met een schoolopdracht

Open Dag: maak kennis met onze opleidingen

Twijfel je nog over je studiekeuze of heb je nog een vraag over een opleiding van Hogeschool Leiden? Tijdens de Online Open Dag op zaterdag 10 april 2021* helpen de opleidingen je van 10.00 - 16.00 uur bij het maken van jouw studiekeuze.

Aanmelden Online Open Dag 10 april

Nieuwsgierig naar het programma van de Online Open Dag? Bekijk het programmaoverzicht ( pdf, 36 KB ).

*Om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken, volgt de hogeschool de aanwijzingen en maatregelen van de overheid. Daardoor zijn onze Open Dagen en Informatieavonden vooralsnog online. Houd deze pagina in de gaten voor eventuele wijzigingen.

Online informatieavond

Ben jij een professional die zichzelf verder wil ontwikkelen? Bezoek dan de Online informatieavond op dinsdag 11 mei 2021 (masters, deeltijdopleidingen, duaal en Associate Degree opleidingen)

Wat kun je verwachten tijdens de Online Open Dag?

Onze opleidingen bieden verschillende online activiteiten aan, van voorlichtingsvideo’s tot live chatsesiess. Een week voor de Online Open Dag ontvang je per mail alle instructies om deel te kunnen nemen aan de sessie.

Ook kun je virtueel langs bij de studentendecanen voor vragen over studiekeuze, studiefinanciering (DUO) of studeren met een functiebeperking of krijg meer informatie over het Honoursprogramma, de El Cid en de PKvV (de Plaatselijke Kamer van Verenigingen). Goed om te weten: aanmelden voor deze informatiesessies is niet nodig. Je kunt vijf minuten voor de start van de voorlichting via de link deelnemen.

Goed geïnformeerd je keuze maken

Wil jij je zo goed mogelijk voorbereiden op je studiekeuze? Bekijk de uitgebreide opleidingsinformatie op onze website. Hier lees je meer over de opbouw van het programma, de beroepsmogelijkheden en toelatingseisen. Benieuwd naar welke hulpmiddelen je in kunt zetten bij het maken van je keuze? Bekijk de overzichtspagina Hulp bij je studiekeuze.

Meer weten

Heb je nu al vragen over een opleiding of je aanmelding? Stel ze gerust via de chat, telefonisch via +31(0)71 51 88 900 of neem contact op per e-mail via info@hsleiden.nl.

Studenten zijn druk bezig