Bezig met een schoolopdracht

Open Dag: maak kennis met onze opleidingen

Twijfel je nog over je studiekeuze of heb je nog een vraag over een opleiding van Hogeschool Leiden? Tijdens de (Online) Open Dag op zaterdag 12 februari helpen de opleidingen bij het maken van jouw studiekeuze.

Wil jij op de hoogte blijven van het programma van de Open Dag en hoe je je hiervoor kunt aanmelden? Laat je contactgegevens achter, dan ontvang je een mail wanneer er meer bekend is.

Data Open Dagen en Informatieavonden

De (Online) Open Dagen in studiejaar 2021-2022 zijn op:

  • zaterdag 12 februari 2022
  • zaterdag 2 april 2022

Daarnaast organiseren we Informatieavonden speciaal voor professionals om je te oriënteren op een master, deeltijd-, duale- of Associate Degree opleiding. De Informatieavonden in studiejaar 2021-2022 zijn op:

  • dinsdag 18 januari 2022
  • dinsdag 10 mei 2022

Lees meer over de Informatieavond

Wat kun je verwachten tijdens de Open Dag

Onze opleidingen bieden verschillende (online) activiteiten aan zoals voorlichtingsvideo’s, chatsessies en workshops. In de week voor de (Online) Open Dag ontvang je per mail alle instructies om deel te kunnen nemen aan de sessie.

Goed geïnformeerd je keuze maken

Wil jij je zo goed mogelijk voorbereiden op je studiekeuze? Bekijk de uitgebreide opleidingsinformatie op onze website. Hier lees je meer over de opbouw van het opleidingsprogramma, de beroepsmogelijkheden en toelatingseisen.

Ben je benieuwd naar welke hulpmiddelen je in kunt zetten bij het maken van je keuze, bekijk de overzichtspagina Hulp bij je studiekeuze.

Alvast rondkijken bij Hogeschool Leiden? Ga op 360-graden tour!

Meer weten

Heb je nu al vragen over een opleiding of je aanmelding? Stel ze gerust via de chat (rechts onderaan de pagina), telefonisch via +31(0)71 51 88 900 of neem contact op per e-mail via info@hsleiden.nl.

Studenten zijn druk bezig