Loes van 't Hoff

Loes is coach, trainer, onderzoeker en expert op het gebied van Spelend leren binnen Centrum onderwijs & innovatie Leiden (COIL). Zij houdt zich vooral bezig met het coachen van onderwijsprofessionals in opleidingen voor leiderschap en transitie en de ontwikkeling van de Outdoor Living & Learning Academy.

Loes van 't Hoff

"Ontwikkeling ontstaat door de persoonlijke inbreng, de inbreng van anderen en de inbreng van de (natuurlijke) omgeving: een dynamisch proces met aandacht voor de gehele mens. Bij COIL brengen we deze dynamische processen op gang met behulp van spel. Spel is (ont)spannend, brengt plezier en helpt los te komen van bestaande patronen in denken en doen en op zoek te gaan naar nieuwe manieren van werken. Mijn werkwijze als coach en trainer kenmerkt zich door mijn kernwaarden verbinding, vertrouwen en optimisme."

Belangrijke waarden voor Loes zijn: 

  • Autonomie
  • Vertrouwen
  • Optimisme 

Je kunt bij Loes terecht:

  • Als samenwerkingspartner in de ontwikkeling van trainingen en opleidingen, van mbo tot post- hbo niveau. Ik vind het altijd een interessante uitdaging om niet alleen aansluiting te vinden maar het proces net een stap verder te brengen.