Hogeschool Leiden

Aanmelden

De inschrijving van de opleiding met startdatum in september 2018 is gesloten. Indien u op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe cursusdata kunt u bericht sturen naar otto.j@hsleiden.nl.

Aanmelden en inschrijven kan via het aanmeldingsformulier ( pdf, 158 KB ). De uiterste inschrijfdatum van de opleiding voor het cursusjaar 2018-2019 is 10 september 2018. Na inschrijving ontvang je binnen twee weken een bewijs van ontvangst. Plaatsing geschiedt conform de toelatingsvoorwaarden en in volgorde van aanmelding. De groepsgrootte kan variëren van minimaal 12 tot maximaal 18 personen.

Let op: reserveren is niet mogelijk.

Kosten

De kosten van de opleiding voor het cursusjaar 2018-2019 zijn vastgesteld op €4.100,- per deelnemer. Het cursusgeld is inclusief de modulen. De kosten voor de studieboeken worden apart berekend en bedragen ongeveer € 200,-. De boeken zijn te koop bij HLBookshop van Hogeschool Leiden.

Als je zelf en niet jouw organisatie de opleiding bekostigd, is mogelijk om in (maximaal vier) termijnen te betalen (in oktober, november, december en januari). Je kunt je wens met betrekking tot het betalen in termijn vermelden op het betalingsformulier dat zal worden toegezonden nadat je je hebt aangemeld.

Op al onze scholingen zijn onze leveringsvoorwaarden ( pdf, 63 KB ) van toepassing.

Contact

Meer weten over de opleiding Praktijkopleider in de gezondheidszorg? Bezoek een van onze Open dagen of Informatieavonden. Nu al vragen? Neem contact op met opleidingscoördinator John Otto via +31(0)71 5188 427 of otto.j@hsleiden.nl.