Hogeschool Leiden

Aanmelden

De inschrijving van de opleiding voor het cursusjaar 2018-2019 is gesloten.

Je meld je aan via het aanmeldingsformulier. Na inschrijving ontvang je binnen twee weken een bewijs van ontvangst. Plaatsing geschiedt conform de toelatingsvoorwaarden en in volgorde van aanmelding. De groepsgrootte kan variëren van minimaal 12 tot maximaal 18 personen.

Let op: reserveren is niet mogelijk.

Kosten

De kosten van de opleiding zijn vastgesteld op € 5.900,- per deelnemer voor het hoofd-traject. En voor een eventueel benodigd instroom-traject € 1.000,- per deelnemer. Het cursusgeld is inclusief de modulen. De kosten voor de studieboeken worden apart berekend en bedragen ongeveer € 200,-. De boeken zijn te koop bij HLBookshop van Hogeschool Leiden.

Als je zelf (en dus niet jouw organisatie) de opleiding bekostigt, is het mogelijk om in (maximaal vier) termijnen te betalen (in mei, juni, juli en augustus). Je kunt je wens met betrekking tot het betalen in termijnen vermelden op het betalingsformulier dat zal worden toegezonden nadat je je hebt aangemeld.

Op al onze scholingen zijn onze leveringsvoorwaarden ( pdf, 67 KB ) van toepassing.

Contact

Meer weten over de opleiding Praktijkondersteuner in de Huisartsenpraktijk? Neem contact op met opleidingscoördinator John Otto via +31(0)71 5188 427 of otto.j@hsleiden.nl.