Hogeschool Leiden

Aanmelden

Aanmelden en inschrijven kan via het aanmeldingsformulier ( pdf, 93 KB ). De uiterlijke inschrijfdatum van de opleiding voor het cursusjaar 2016-2017 is 29 februari 2016. Na inschrijving ontvangt u binnen twee weken een bewijs van ontvangst. Plaatsing geschiedt conform de toelatingsvoorwaarden en in volgorde van aanmelding. De groepsgrootte kan variëren van minimaal 18 tot maximaal 24 personen.

Let op: reserveren is niet mogelijk.

Kosten

De kosten van de opleiding voor het cursusjaar 2016-2017 zijn vastgesteld op € 5.700,- per deelnemer voor het hoofd-traject. En voor een eventueel benodigd instroom-traject € 1.800,- per deelnemer. Het cursusgeld is inclusief de modulen. De kosten voor de studieboeken worden apart berekend en bedragen ongeveer € 200,-. De boeken zijn te koop bij HLBookshop van Hogeschool Leiden.

Als je zelf (en dus niet jouw organisatie) de opleiding bekostigt, is het mogelijk om in (maximaal vier) termijnen te betalen. Je kunt je wens met betrekking tot het betalen in termijnen vermelden op het betalingsformulier dat zal worden toegezonden nadat je je hebt aangemeld.

Op al onze scholingen zijn onze leveringsvoorwaarden ( pdf, 67 KB ) van toepassing.

Contact

Meer weten over de opleiding Praktijkondersteuner/-verpleegkundige in de Huisartsenpraktijk? Bezoek een van onze  Open dagen of Informatieavonden. Nu al vragen? Neem contact op met opleidingscoördinator John Otto via +31(0)71 5188 427 of otto.j@hsleiden.nl.