Toegepaste Psychologie

Masterclass Motiverende Gespreksvoering voor professionals in zorg

Het doel van de masterclass is datgene wat in de (driedaagse) training 'Motiverende Gespreksvoering' is aangeboden te versterken. Het Motiverende Gespreksvoering concept wordt breder en verdiepend aangeboden, waardoor het opnieuw en sterker tot uitdrukking kan komen. Het is daarom wel van belang dat u een training heeft afgerond.

Omdat de basis van Motiverende Gespreksvoering door alle doelgroepen zorgverleners kan worden toegepast heeft de masterclass een open karakter. Wij raden u aan om ter voorbereiding het eerder ontvangen trainingsmateriaal door te nemen.

Voor wie?

U heeft eerder een (driedaagse) training Motiverende Gespreksvoering gevolgd. Uit evaluaties en vervolgtrainingen blijkt dat deze training u een aardig beeld geeft wat Motiverende Gespreksvoering is en hoe u het in kunt zetten bij het coachen op gedragsverandering en stimuleren van zelfmanagement bij cliënt/ patiënt.

De praktijk leert u en ons ook dat het gericht inzetten van Motiverende Gespreksvoering onderhoud vergt.

Bekijk de praktische informatie

Resultaat

De zorgprofessional kan het Motiverende Gespreksvoeringsconcept gerichter inzetten bij het coachen op gedragsverandering en stimuleren van zelfmanagement bij cliënt/ patiënt.

Data

Op dit moment is het niet mogelijk om u in te schrijven voor deze cursus.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat Post-HBO Fysiotherapie: 071 5188 714 of: fysio.posthbo@hsleiden.nl.

Beoordeling en certificaat

Er wordt geen toets afgenomen. Bij 100% aanwezigheid ontvangt u na de cursus een certificaat als bewijs van deelname.

Meer informatie over kosten

Accreditatie

Voor deze scholing worden geen accreditatiepunten aangevraagd.

Waar vindt de cursus plaats?