Loopband

Programma en praktische informatie

De cursus Fysiotherapie bij patiënten met Diabetes Mellitus II bestaat uit 3 cursusdagen van 8 contacturen en 8 uur voorbereidingstijd. In totaal een studiebelasting van 32 uur. 

Benodigde leermiddelen en literatuur

De cursist krijgt 2 weken voor aanvang van de cursus de thuisopdracht voor dag 1 toegezonden. Bij aanvang van de eerste bijeenkomst ontvangt de cursist de cursusmap. Frequent wordt gebruik gemaakt van PowerPoint presentaties waarvan handouts worden verstrekt.

Werkvormen

In de cursus wordt er gebruik gemaakt van verschillende didactische werkvormen waaronder interactieve PowerPoint presentaties, groepsopdrachten, individuele opdrachten in de vorm van portfolio en patiëntdemonstraties.

Voor aanvang van elke cursusdag zal de cursusleider de voorbereiding (met opdrachten) bekend maken. Er wordt gebruik gemaakt van een portfolio voor individuele opdrachten. De cursusleider is de heer R. van Leeuwen, docent fysiotherapie Hogeschool Leiden.

Cursusdata

De cursusdata zijn:

Cursusdag Datum Tijd
1   09.00 tot 17.00 uur
2   09.00 tot 17.00 uur
3   09.00 tot 17.00 uur

 

Het is op dit moment niet mogelijk om u in te schrijven voor de cursus Fysiotherapie bij Diabetes. Wanneer u op de hoogte gehouden wilt worden van de nieuwe cursusdata verzoeken wij u een mail te sturen aan fysio.posthbo@hsleiden.nl.

Aantal deelnemers

Minimaal 20, maximaal 25.