Docent Muziek uitvoering

Docent Dans/Euritmie en Docent Muziek

Aanwinsten 2017 ( pdf, 38 KB ): lijst met titels van materialen die in 2017 zijn toegevoegd aan de collectie. Gebruik de  catalogus om te zoeken in de collectie: wat is er, is de titel die je wilt op dat moment aanwezig en zo ja, waar staat die in de kast?

Tijdschriften ( pdf, 22 KB ): lijstje tijdschriften, antroposofisch van inhoud, waarop het Mediacentrum een abonnement heeft. In de catalogus vind je per titel meer informatie. Meer onderwijsvakbladen vind je op deze lijst ( pdf, 62 KB ).

Instructies: het Mediacentrum verzorgt lessen informatievaardigheden om studenten wegwijs te maken in het aanbod aan (digitale) informatie. Een hulpmiddel bij het zoeken is  dit document ( pdf, 165 KB ) (pdf) met tips. Onder  zoektips, in het menu bij Hulp bij zoeken,  vind je ook tips, voorzien van voorbeelden.

Bibliotheek van de Antroposofische Vereniging: als student van Hogeschool Leiden kun je tegen een gering bedrag lid worden van de bibliotheek van de Antroposofische Vereniging in Den Haag. Voor € 8,- ben je een jaar lang lid en kun je boeken lenen. En lidmaatschap van een half jaar kost € 4,50.

Gesamtausgabe Rudolf Steiner
Alle werken van Rudolf Steiner digitaal (PDF)