Hogeschool Leiden

Commerciële Economie

Hogeschool Leiden

Aanwinsten januari  t/m april 2018 ( pdf, 28 KB )

Deze lijst bevat de aanwinsten van de afgelopen maanden in de collectie in het Mediacentrum. De meeste titels kun je gewoon lenen.

In de collectie vind je de boekenlijstboeken ter inzage. Daarnaast kun je veel boeken vinden die aansluiten bij de inhoud van jouw opleiding. Deze bronnen kunnen je helpen bij bijvoorbeeld het schrijven van projectverslagen en je afstudeerscriptie. Ook zijn de meeste boeken uit de literatuurlijst van het boek '100+ Management models'  aanwezig.

Aanwinsten mei t/m december 2017 ( pdf, 56 KB )

Aanwinsten januari t/m april 2017 ( pdf, 32 KB )

Aanwinsten 2016 ( pdf, 66 KB )

 

Instructies

Het Mediacentrum verzorgt lessen informatievaardigheden aan studenten. Het gaat in deze lessen om het aanleren van geavanceerde zoekopties en het wegwijs worden in de databanken die de hogeschool heeft aangekocht en via de website van het Mediacentrum ter beschikking stelt.  Als handvat en / of reminder kun je deze beknopte presentatie ( pptx, 162 KB ) gebruiken (CE4). Raadpleeg ook het  document met uitgebreide tips ( pdf, 56 KB ) en aandachtspunten. Liever een video met uitleg over de databanken? Bekijk dan deze kennisclips.