Hogeschool Leiden

Voorlopig nog gesloten

25 februari 2021 - Het is nog niet bekend wanneer het Mediacentrum weer open mag. Zodra we dit weten, melden we dat. Boeken en artikelen aanvragen blijft mogelijk.

Het is nog onbekend wanneer er voor het Hoger Onderwijs verruiming van de coronamaatregelen mogelijk is. Dit betekent dat het Mediacentrum voorlopig nog gesloten is. Zodra we meer weten, melden we dat op de website. Aanvragen van boeken en artikelen blijft gewoon mogelijk. Ook kun je 24/7 de databanken raadplegen. Hiervoor heb je wel VPN nodig.

Aanvragen en lenen

Heb je boeken nodig?  Check op de website van het Mediacentrum in de catalogus of het boek dat jij wilt de status 'aanwezig' heeft. Mail naar [email protected] auteur, titel en vindplaats in de kast (cijfers + 4 letters). Handig voor ons als je meteen aangeeft op welke dag - en hoe laat ongeveer - je naar school kunt komen. We leggen de boeken dan voor je klaar op de witte tafel bij de receptie. We bevestigen per mail de dag en tijdstip af waarop je de boeken daar kunt ophalen. 
Zijn artikelen die jij wilt niet fulltext in de HLVinden en databanken aanwezig? Aanvragen van deze artikelen kan gewoon doorgaan.

Verlenging van de leentermijn

De uitleentermijn van boeken verlengen we zolang als nodig automatisch. Voor alleen een verzoek tot verlengen hoef je dus niet te mailen. Als je inlogt in de catalogus zie je welke boeken jij op dat moment in je bezit hebt en wanneer ze terug moeten.