Aan het studeren in het Mediacentrum

Toegangsbeleid Universiteitsbibliotheek

1 mei 2018 - Studeer jij regelmatig in de bibliotheek van de Universiteit Leiden? Houd dan rekening met het nieuwe toegangsbeleid van de UB.

Vanwege de grote belangstelling voor het studeren in de Universitaire Bibliotheken Leiden (UBL) is er vooral tijdens tentamenperiodes een tekort aan studieplekken in de UB. Om studenten van de Universiteit Leiden tegemoet te komen heeft UB Leiden besloten om tijdens tentamenperiodes de toegang tot de UB te beperken. Wat dit precies inhoudt kun je lezen op de website van de Universiteit Leiden

De eerstkomende periode waarvoor het nieuwe toegangsbeleid van toepassing is loopt van 7 mei tot en met 13 juli.

Wat betekent dit voor jou?

Voor studenten van Hogeschool Leiden is het door dit nieuwe toegangsbeleid niet meer mogelijk om elke periode te studeren in de UB. De periodes waarvoor de toegangsrestricties gaan gelden worden tijdig via mededelingen op de website van de UB Leiden en via de social media kanalen bekend gemaakt.

Wil je rustig studeren én verzekerd zijn van een studieplek? Kom dan langs tijdens de avondopenstellingen van het Mediacentrum. Elke dinsdag en donderdag ben je welkom tot 21.00 uur.

Bekijk nieuwsoverzicht Mediacentrum