Hogeschool Leiden

Lenen, inleveren en verlengen

22 juni 2020 - Het Mediacentrum is nog steeds gesloten, maar lenen en inleveren gaat op aangepaste manier wel door!

Ook al zijn de maatregelen in verband met het coronavirus inmiddels verruimd, het Mediacentrum is nog steeds gesloten. De medewerkers werken veelal nog vanuit huis. Je kunt wel boeken lenen en inleveren. 

Lenen

Heb je boeken nodig?  Check op de website van het Mediacentrum in de catalogus of het boek dat jij wilt de status 'aanwezig' heeft. Mail ons de auteur en titel en vindplaats in de kast (cijfers + 4 letters). We spreken vervolgens met jou een dag en tijdstip af waarop je de boeken bij de receptie kunt ophalen. Vanaf heden lenen we de boeken uit tot in september.

Inleveren

Kom je op school voor een tentamen of voor een andere activiteit en heb je nog boeken die je graag wilt inleveren, geef deze dan af bij de receptie. Op dagen dat een medewerker van het Mediacentum op school is, worden deze boeken ingenomen. Hoef je niet naar school en liggen de boeken niet in de weg, houd ze dan nog even. Alleen voor het inleveren van boeken naar school reizen met het OV is niet wenselijk.

Verlengen

De afgelopen periode hebben we steeds automatisch de uitleentermijn van boeken verlengd. Deze week of volgende week wordt de uitleentermijn weer automatisch verlengd tot in september. Zo zorgen we er voor dat je geen boete oploopt.

Heb je nog vragen? Mail deze naar mediacentrum@hsleiden.nl.