Hogeschool Leiden

Gesloten tot 18 januari 2021

15 december 2021 - Vanwege de nieuwe lockdown is het Mediacentrum van 16 december tot 18 januari 2021 gesloten. Je kunt wel boeken reserveren.

De op 14 december afgekondigde maatregelen in verband met corona betekenen onder andere dat het Mediacentrum met ingang van woensdag 16 december gesloten is tot in ieder geval 18 januari 2021. De week ervóór weten we wat ons vanaf 18 januari te doen staat. 

Reserveren en lenen

Het gebouw is deze week tot en met vrijdag 18 december wel open. Dat is fijn, want we kunnen je dan wel aan boeken helpen die je zou willen lenen. Heb je boeken nodig?  Check op de website van het Mediacentrum in de catalogus of het boek dat jij wilt de status 'aanwezig' heeft. Mail naar mediacentrum@hsleiden.nl de auteur en titel en vindplaats in de kast (cijfers + 4 letters). We spreken vervolgens met jou een dag en tijdstip af waarop je de boeken bij de receptie kunt ophalen. In de kerstvakantie (van 21 december tot en met 1 januari 2021) kan dit niet. Vanaf 4 januari 2021 pakken we dit weer op.

Verlengen

De uitleentermijn van boeken verlengen we zolang als nodig automatisch. Voor alleen een verzoek tot verlengen hoef je dus niet te mailen. Als je inlogt in de catalogus zie je welke boeken jij op dat moment in je bezit hebt en wanneer ze terug moeten.

Sterkte allemaal in deze nieuwe situatie. Fijne kerstvakantie en hopelijk tot gauw in 2021.