Hogeschool Leiden

Gesloten tot en met 9 februari

13 januari 2021 - De verlenging van de landelijke lockdown betekent dat ook het Mediacentrum 3 weken langer gesloten is. Boeken en artikelen aanvragen blijft mogelijk.

Dinsdag 12 januari werd bekendgemaakt dat de landelijke lockdown met drie weken is verlengd tot en met 9 februari. Dit betekent dat het Mediacentrum ook tot en met 9 februari gesloten is. Aanvragen van boeken en artikelen blijft  gewoon mogelijk. Ook kun je 24/7 de databanken raadplegen. Hiervoor heb je wel VPN nodig.

Aanvragen en lenen

Heb je boeken nodig?  Check op de website van het Mediacentrum in de catalogus of het boek dat jij wilt de status 'aanwezig' heeft. Mail naar mediacentrum@hsleiden.nl auteur, titel en vindplaats in de kast (cijfers + 4 letters). We spreken vervolgens met jou een dag en tijdstip af waarop je de boeken bij de receptie kunt ophalen. 
Zijn artikelen die jij wilt niet fulltext in de HLVinden en databanken aanwezig? Aanvragen van deze artikelen kan gewoon doorgaan.

Verlenging van de leentermijn

De uitleentermijn van boeken verlengen we zolang als nodig automatisch. Voor alleen een verzoek tot verlengen hoef je dus niet te mailen. Als je inlogt in de catalogus zie je welke boeken jij op dat moment in je bezit hebt en wanneer ze terug moeten.