Een studente zit bij het raam, naast een boekenkast, gebogen over een computer.

Docent Dans/Euritmie en Docent Muziek

Informatie vanuit het Mediacentrum voor de opleidingen Docent Dans/Euritmie en Docent Muziek.

Lijsten

Aanwinsten 2017 ( pdf, 38 KB ): lijst met titels van materialen die in 2017 zijn toegevoegd aan de collectie. Gebruik de catalogus om te zoeken in de collectie: wat is er, is de titel die je wilt op dat moment aanwezig en zo ja, waar staat die in de kast?

Tijdschriften ( pdf, 20 KB ): lijstje tijdschriften, antroposofisch van inhoud, waarop het Mediacentrum een abonnement heeft. Meer onderwijsvakbladen die je in het Mediacentrum kunt lezen staan op deze lijst ( pdf, 62 KB ).

Gesamtausgabe Rudolf Steiner
Alle werken van Rudolf Steiner uit de Gesamtausgabe kun je vanaf deze website downloaden. 

Bibliotheek Antroposofische Vereniging

Bibliotheek van de Antroposofische Vereniging: als student van Hogeschool Leiden kun je tegen een gering bedrag lid worden van de bibliotheek van de Antroposofische Vereniging in Den Haag. Voor € 8,- ben je een jaar lang lid en kun je boeken lenen. En lidmaatschap van een half jaar kost € 4,50.

Hulp nodig?

Zoeken naar de juiste informatie kan lastig zijn. Het Mediacentrum verzorgt lessen informatievaardigheden om studenten wegwijs te maken in het aanbod aan (digitale) informatie. Een hulpmiddel bij het zoeken is dit document met tips ( pdf, 165 KB ).

Heb je vragen? Kom langs in het Mediacentrum of stuur een mail naar mediacentrum@hsleiden.nl.