Het water naast de hogeschool

Nieuws

De masteropleiding Jeugdzorg en een traineeship bij een jeugdzorginstelling

Bericht voor (oud-)studenten

Natuurlijk kun je de masteropleiding Jeugdzorg doen wanneer je werkt in de sector jeugd. Maar wanneer je (nog) geen baan hebt, wat dan?

We voelen ons mede verantwoordelijk voor jullie toekomst, ook en juist in deze tijd waarin het niet eenvoudig is om een baan te vinden.

Ben je straks klaar met HBO SPH of MWD? Heb je al eerder een HBO SPH of MWD afgerond? Wil je leren in de jeugdzorg en een passende masteropleiding doen? Solliciteer dan naar een traineeship van twee jaar.

De instellingen die meedoen zijn in ieder geval Teylingereind en Horizon. Je loopt 16 uur per week stage tegen een stagevergoeding en de werkgever betaalt jouw masteropleiding Jeugdzorg. De masteropleiding kost je 20 uur per week.

De sollicitatieprocedure voor deze traineeships is momenteel gesloten. We plaatsen een bericht op de website als er weer plaatsen beschikbaar zijn.

De Masteropleiding Jeugdzorg is bekostigd en geaccrediteerd. Hobeonrapport: Leiden, drie maal goed!

Drie maal goed

De opleiding is in 2008 geaccrediteerd door de Nederlands Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO). Tijdens de visitatie ten behoeve van accreditatie op 10 september 2013 kreeg de opleiding van Hobeon het predicaat "drie maal goed". "Sluit goed aan op de beroepspraktijk, een goed onderwijsprogramma en afgestudeerden met een goed (eind)niveau!", aldus Hobeon.