Hogeschool Leiden

Maak kennis met de bachelor degree Management in de Zorg

Wil je meer weten over de opleiding Management in de Zorg en ontdekken hoe het is om in Leiden te studeren? De opleiding biedt verschillende (online) activiteiten waarmee je kennis kunt maken met de opleiding.

Voorlichtingsmomenten

Open Dag en Informatieavond

Hoe kom je erachter of de opleiding echt bij je past? Bezoek de informatieavond en maak kennis met de opleiding in Leiden.

Nicky | student bd en praktijkmanager

Alle docenten en studenten in de opleiding hebben al ervaring. Dat sprak mij erg aan, want ik wilde graag mensen met managementervaring om mij heen. Daarnaast zocht ik een opleiding die ik kon combineren met mijn gezinssituatie. Dat de opleiding duaal te volgen is, is voor mij dus perfect.

Nicky | student bd en praktijkmanager

Lees het verhaal van Nicky.

Opleidingsbrochure

Wil je de belangrijkste informatie over de Associate degree Management in de Zorg en de Bachelor degree Management in de Zorg nog een keer rustig nalezen? Via de website kun je vrijblijvend onze digitale opleidingsbrochure aanvragen.

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de opleiding Management in de Zorg, neem dan contact op met de opleidingscoördinator Milène Lochtenberg, T: +31 (0)71 518 87 38, e: [email protected].

Inschrijven en toelating

Heb je interesse om te starten met de opleiding? Meer over de toelatingsvoorwaarden, inschrijfprocedure en de kosten vind je op de pagina Inschrijven en toelating.

Hogeschool Leiden

Inhoud hbo Management in de Zorg Inschrijven en toelating Veelgestelde vragen