Studentzaken

Inschrijven/toelating Management in de Zorg

Toelatingseisen

Om te kunnen deelnemen aan de opleiding Management in de Zorg (bachelor degree) moet je voldoen aan de volgende criteria:

  • je moet in het bezit zijn van een getuigschrift Associate degree Management in de Zorg of kunnen aantonen op gelijkwaardig niveau te functioneren;
  • je hebt een baan als leidinggevende van ten minste 20 uur per week in de zorg- of welzijnssector;
  • je hebt de gelegenheid om op het werk opdrachten uit te voeren.

Er vindt altijd een intakegesprek plaats, waarin deze voorwaarden worden getoetst.

Inschrijven

De opleiding start in september. Je kunt je inschrijven door het digitale aanmeldingsformulier in te vullen. Na ontvangst van het aanmeldingsformulier ontvang je van ons een uitnodiging voor een intakegesprek.

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek wordt gekeken of je voldoet aan de toelatingsvoorwaarden en of je in aanmerking komt voor een verkorting van de studieduur. Je ontvangt informatie over de opleiding en de procedure ten aanzien van elders verkregen competenties. Als je niet beschikt over het genoemde Ad-getuigschrift wordt een assessment afgenomen om te bepalen of je op een vergelijkbaar niveau functioneert.

Aanmelden via Studielink

Om je definitief in te schrijven voor het studiejaar 2017-2018 moet je jezelf ook aanmelden bij Studielink. Kijk hier voor de  complete inschrijfinformatie. Bij vragen over inschrijven kun je contact opnemen met Studentzaken via  studentzaken@hsleiden.nl

Kosten

De hoogte van het collegegeld voor bacheloropleidingen wordt jaarlijks vastgesteld. De actuele bedragen en informatie vind je op de pagina Collegegeld/kosten van de afdeling Studentzaken.

Heb je vragen over de opleiding Management in de Zorg? Bel direct met onze opleidingscoördinator Milène Lochtenberg, T: +31 (0)71 518 87 38 (aanwezig maandag t/m donderdag en vrijdagmorgen).

Direct contact met de opleiding

Heb je vragen over de opleiding Management in de Zorg? Bel direct met onze opleidingscoördinator Milène Lochtenberg, T: +31 (0)71 518 87 38 (aanwezig maandag t/m donderdag en vrijdagmorgen).

Stel je vraag aan de opleiding Management in de Zorg