Hogeschool Leiden

Is de Bachelor degree Management in de Zorg iets voor jou?

Bij de bacheloropleiding Management in de Zorg van Hogeschool Leiden vind je theoretische en praktische verdieping die je direct kunt inzetten binnen jouw organisatie. Wil jij:

  • innovatieve oplossingen bedenken voor de uitdagingen bij jouw zorgorganisatie?
  • leren hoe je medewerkers meekrijgt in een verandering?
  • ontdekken hoe je medewerkers kunt coachen bij het pakken van hun eigen regie en het werken zelfsturing?
  • een visie op leiderschap ontwikkelen gebaseerd op de veranderingen om je heen?

Meer weten onze flexibele opleidingen Management in de Zorg? Bezoek de  Informatieavond.

"Ik wilde meer knowhow krijgen, meer over management te weten komen én ik wilde graag de bachelortitel erbij hebben. Ik geef leiding aan een team van zorgteammanagers en ben verantwoordelijk voor de financiën en de kwaliteit. Precies wat ook terugkomt in de opleiding! Al na vier maanden merkte ik dat ik groeide. Ik pas de stof direct toe in mijn werk, en daardoor heeft wat ik voorheen op intuïtie deed, nu een kader gekregen."

Ies Paalvast, centrummanager Thuiszorg Rotterdam

Focus op professionele ontwikkeling

De opleidingen van Hogeschool Leiden kenmerken zich door een persoonlijke benadering. Jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling en effectiviteit staan centraal. Tijdens intervisiebijeenkomsten bespreek je vraagstukken uit jouw werksituatie met je docenten en medestudenten. Je reflecteert voortdurend op wat je hebt geleerd en hoe je jouw nieuwe vaardigheden toepast in je baan.

Werk en studie combineren

De combinatie van werken en studeren heeft veel voordelen. Zo ga je in de opleiding aan de slag met situaties en vraagstukken die in je dagelijkse werk tegenkomt. Samen met je docenten en medestudenten denk je na over oplossingen die je meteen in de praktijk kunt toepassen. Wel is het voor veel van onze studenten even zoeken naar de balans tussen opleiding, werk en privé. Daarom word je hier vanuit de opleiding goed in begeleid en ook aan je studiegenoten kun je veel steun hebben.

Contact met de opleiding

Heb je vragen over de opleiding Management in de Zorg? Neem contact op met Paméla de Ruiter (contactpersoon tijdens vakantieperiode opleidingscoördinator, aanwezig ma-di-do-vr tot 15.00 uur), T: +31 (0)71 518 87 38, e: ruiter.de.p@hsleiden.nl.

Of stel je vraag via ons digitale formulier