Hogeschool Leiden

Maak kennis met de associate degree Management in de Zorg

Wil je meer weten over Management in de Zorg Associate degree en ontdekken hoe het is om in Leiden te studeren? De opleiding biedt verschillende (online) activiteiten aan waarmee je kennis kunt maken met de opleiding.

Voorlichtingsmomenten

Open Dag en Informatieavond

Hoe kom je erachter of de associate degree Management in de Zorg echt bij je past? Bezoek de informatieavond en maak kennis met de opleiding in Leiden.

Joop | student ad en afdelingshoofd crisisafdeling

Ondanks dat studeren mij soms lastig afgaat, kom ik erachter dat ik onbewust heel bekwaam ben in veel zaken. Het fijne van deze studie is, dat alles wat ik onbewust wist en deed, nu een naam krijgt. Een bewijs. Doordat ik dat nu zie, ben ik bereid om dingen die ik al lang hetzelfde aanpak bij te stellen.

Joop | student ad en afdelingshoofd crisisafdeling

Lees het verhaal van Joop

Opleidingsbrochure

Wil je de belangrijkste informatie over de Associate degree Management in de Zorg en de Bachelor degree Management in de Zorg nog een keer rustig nalezen? Via de website kun je vrijblijvend onze digitale opleidingsbrochure aanvragen.

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de opleiding Management in de Zorg, neem dan contact op met de opleidingscoördinator Milène Lochtenberg, T: +31 (0)71 518 87 38, e: [email protected].

Inschrijven en toelating

Heb je interesse om te starten met de opleiding? Meer over de toelatingsvoorwaarden, inschrijfprocedure en de kosten vind je op de pagina Inschrijven en toelating.

Hogeschool Leiden

Inhoud Management in de Zorg Ad Inschrijven en toelating Veelgestelde vragen