Hogeschool Leiden

Inschrijven/toelating Management in de Zorg Associate degree

Toelatingsvoorwaarden

Om te kunnen deelnemen aan de opleiding Management in de Zorg Associate degree flex moet je voldoen aan de volgende criteria:

  • je hebt minimaal een mbo-opleiding niveau 4 in de zorg of dienstverlening, of je bezit een vergelijkbaar niveau verkregen door een andere opleiding en/of ervaring;
  • je hebt een baan van ten minste 20 uur per week in de zorg, welzijn of maatschappelijke dienstverlening;
  • je bent in de gelegenheid om op het werk opdrachten uit te voeren.

Inschrijven

De opleiding start zowel in februari als in september. Je kunt je inschrijven door het aanmeldingsformulier in te vullen. Na ontvangst van het aanmeldingsformulier ontvang je van ons een uitnodiging voor een intakegesprek.

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek wordt gekeken of je voldoet aan de toelatingsvoorwaarden en of je in aanmerking komt voor een verkorting van de studieduur. Je ontvangt informatie over de opleiding en de procedure ten aanzien van elders verkregen competenties.

Aanmelden via Studielink

Om je definitief in te schrijven, is het belangrijk om je ook aan te melden via  Studielink (uiterlijk 31 januari 2017 voor de start in februari en 31 juli 2017 voor de start in september). Je kunt hiermee wachten tot na het intakegesprek, maar dit hoeft niet. Voor aanmelding via Studielink heb je een DigiD nodig. Het aanvragen van een DigiD duurt ongeveer een week. Direct na je aanmelding op Studielink ontvang je per e-mail je studentnummer voor Hogeschool Leiden.

De complete informatie over inschrijven bij Hogeschool Leiden vind je op de inschrijfpagina van Studentzaken. Vragen? Neem dan contact op met Studentzaken via  studentzaken@hsleiden.nl

Contact met de opleiding

Heb je vragen over de opleiding Management in de Zorg? Neem contact op met Paméla de Ruiter (contactpersoon tijdens vakantieperiode opleidingscoördinator, aanwezig ma-di-do-vr tot 15.00 uur), T: +31 (0)71 518 87 38, e: ruiter.de.p@hsleiden.nl.

Of stel je vraag via ons digitale formulier