Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn

Maak kennis met de Lerarenopleiding Omgangskunde

Hoe kom je erachter of de Lerarenopleiding Omgangskunde echt bij je past? Er zijn verschillende (online) mogelijkheden om dat te ontdekken.

Kom kijken

Open Dag

Wil je kennismaken met de opleiding en de hogeschool, heb je vragen of twijfel je nog over je studiekeuze?

Bezoek de Open Dag

Ervaringen van studenten

Benieuwd naar de ervaringen van onze studenten?

Bas | student

Ik vind het belangrijk om leerlingen iets mee te geven, met name wie ze nou eigenlijk zijn en wat ze later kunnen worden. Deze opleiding laat me zien hoe ik mijn lessen beter kan maken en hoe ik ze beter vorm kan geven. Je bent heel praktijkgericht aan het werk.

Bas | student

Persoonlijk studieadvies

Het is belangrijk om te kiezen wat precies bij jou past. Wil je persoonlijk advies vanwege jouw specifieke situatie? Stuur dan een e-mail naar Annemieke van Zoomeren via [email protected]. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland met een docent.

Geef in deze email aan naar welke opleiding je voorkeur uitgaat: Omgangskunde of Gezondheidszorg & Welzijn. Vervolgens kun je aangeven waar je verder informatie over wilt: associate degree, de voltijd, de kopopleiding of de flexibele deeltijd.

Vragen of meer informatie

Heb je een Open Dag bezocht en heb je nog vragen? Bekijk het overzicht met Veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan je vraag naar [email protected].

Inschrijven en toelating

Heb je interesse om te starten met de opleiding? Meer over de toelatingsvoorwaarden, inschrijfprocedure en de kosten vind je op de pagina Inschrijven en toelating. Om jou zo goed mogelijk te helpen bij je keuze heeft deze een Studiekeuzecheck

Hogeschool Leiden

Meer weten?

Wil je meer weten over de opleiding en de docenten die daar werken? Volg ons dan op LinkedIn.

Inhoud Leraar Omgangskunde voltijd | Inschrijven | Veelgestelde vragen