Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn

Maak kennis met de Lerarenopleiding Omgangskunde

Wil je meer weten over de Lerarenopleiding Omgangskunde en ontdekken hoe het is om in Leiden te studeren? De Lerarenopleiding Omgangskunde biedt verschillende (online) voorlichtingsactiviteiten waarmee je kennis kunt maken met de opleiding.

Bezoek de Online Open Dag op 12 december

Voorlichtingsmomenten

Hoe kom je erachter of de Lerarenopleiding Omgangskunde echt bij je past?

Online bijeenkomsten

Heb je een (Online) Open Dag bezocht en heb je nog behoefte aan een online bijeenkomst waar meer ruimte is voor persoonlijke vragen, stuur dan een e-mail naar Erik van der Sant via sant.vd.e@hsleiden.nl.

Geef in deze e-mail aan naar welke opleiding je voorkeur uitgaat: Lerarenopleiding Gezondheidszorg & Welzijn of Lerarenopleiding Omgangskunde. Vervolgens kun je aangeven waar je verder informatie over wilt: associate degree, de voltijd, de kopopleiding of de flexibele deeltijd.

Bas | Student

Ik vind het belangrijk om leerlingen iets mee te geven, met name wie ze nou eigenlijk zijn en wat ze later kunnen worden. Deze opleiding laat me zien hoe ik mijn lessen beter kan maken en hoe ik ze beter vorm kan geven. Je bent heel praktijkgericht aan het werk.

Bas | Student

Vragen en persoonlijk studieadvies

Het is belangrijk om te kiezen wat precies bij jou past. Met vragen kun je terecht bij Erik van der Sant via sant.vd.e@hsleiden.nl. Hij neemt dan zo snel mogelijk telefonisch of via mail contact met je op.

Inschrijven en toelating

Heb je interesse om te starten met de opleiding? Meer over de toelatingsvoorwaarden, inschrijfprocedure en de kosten vind je op de pagina Inschrijven en toelating.

Om jou zo goed mogelijk te helpen bij je keuze heeft de Lerarenopleiding een studiekeuzecheck

Hogeschool Leiden

Inhoud opleiding |Online Open Dag Inschrijven en toelatingStudiekeuzecheck