Studenten Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn aan het werk

Maak kennis met de Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn

Wil je meer weten over de Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn en ontdekken hoe het is om in Leiden te studeren? De Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn biedt verschillende (online) voorlichtingsactiviteiten waarmee je kennis kunt maken met de opleiding.

Bezoek de Open Dag

Open Dag

Twijfel je nog over of de Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn echt bij je past of heb je nog een vraag over de opleiding? Bezoek onze voorlichtingen tijdens de Open Dag.

Fatima | Student

Het mooie van deze opleiding vind ik dat ik de theorie en vaardigheden die ik leer de volgende dag meteen kan toepassen in mijn lessen. Het is een veelzijdige opleiding die je er niet ‘even’ bij doet.

Fatima | Student

Persoonlijk studieadvies

Het is belangrijk om te kiezen wat precies bij jou past. Wil je persoonlijk advies vanwege jouw specifieke situatie? Stuur dan een e-mail naar Annemieke van Zoomeren via lero@hsleiden.nl. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland met een docent.

Geef in deze e-mail aan naar welke opleiding je voorkeur uitgaat: Lerarenopleiding Gezondheidszorg & Welzijn of Lerarenopleiding Omgangskunde. Vervolgens kun je aangeven waar je verder informatie over wilt: associate degree, de voltijd, de kopopleiding of de flexibele deeltijd.

Vragen en meer informatie

Heb je een (Online) Open Dag bezocht en heb je nog vragen? Bekijk het overzicht met Veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan je vraag naar lero@hsleiden.nl.

Inschrijven en toelating

Heb je interesse om te starten met de opleiding? Meer over de toelatingsvoorwaarden, inschrijfprocedure en de kosten vind je op de pagina Inschrijven en toelating.

Om jou zo goed mogelijk te helpen je keuze heeft de Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn een studiekeuzecheck.

Hogeschool Leiden

Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn voltijd | Inschrijven | Veelgestelde vragen