Studenten Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn aan het werk

Maak kennis met de Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn

Hoe kom je erachter of de Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn echt bij je past? Er zijn verschillende (online) mogelijkheden om dat te ontdekken.

Bezoek de Open Dag

Maak kennis met studenten en docenten van de Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn en stel hen al je vragen. Loop rond op de campus en proef de sfeer. De hele dag kun je workshops en presentaties van de verschillende opleidingen volgen en kun je de informatiemarkten bezoeken.

Lees meer over de Open Dag

Stel je vragen aan studenten tijdens de Online Meet & Greet

Weten hoe het echt is om te studeren aan Hogeschool Leiden? Onze studenten van de Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn zitten klaar om hun ervaringen met jou te delen en al jouw vragen te beantwoorden. Zij kunnen je alles vertellen over de studiebelasting, de opdrachten, de werkvormen, de begeleiding vanuit de hogeschool en het bruisende studentenleven in Leiden.

Lees meer over de Online Meet & Greet

Fatima | student

Het mooie van deze opleiding vind ik dat ik de theorie en vaardigheden die ik leer de volgende dag meteen kan toepassen in mijn lessen. Het is een veelzijdige opleiding die je er niet ‘even’ bij doet.

Fatima | student

Ervaringen van studenten

Benieuwd naar de ervaringen van onze studenten?

  • Student Evert combineert lesgeven met een baan als thuisverpleegkundige
  • Studenten Salma en Sophie gaan in gesprek over de verschillen tussen de opleidingen Gezondheidszorg & Welzijn en Omgangskunde

Persoonlijk studieadvies

Het is belangrijk om te kiezen wat precies bij jou past. Wil je persoonlijk advies vanwege jouw specifieke situatie? Stuur dan een e-mail naar Annemieke van Zoomeren via [email protected]. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland met een docent.

Geef in deze e-mail aan naar welke opleiding je voorkeur uitgaat: Gezondheidszorg & Welzijn of Omgangskunde. Vervolgens kun je aangeven waar je verder informatie over wilt: associate degree, de voltijd, de kopopleiding of de flexibele deeltijd.

Vragen en meer informatie

Heb je een Open Dag bezocht en heb je nog vragen? Bekijk het overzicht met Veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan je vraag naar [email protected].

Inschrijven en toelating

Heb je interesse om te starten met de opleiding? Meer over de toelatingsvoorwaarden, inschrijfprocedure en de kosten vind je op de pagina Inschrijven en toelating. Om jou zo goed mogelijk te helpen je keuze heeft deze opleiding een Studiekeuzecheck.

Hogeschool Leiden

Meer weten?

Wil je meer weten over de opleiding en de docenten die daar werken? Volg ons dan op LinkedIn.

Inhoud Leraar Gezondheidszorg en Welzijn voltijd | Inschrijven | Veelgestelde vragen