Studentinschrijving

Maak kennis met de Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn - flexibele deeltijd

Wil je meer weten over de  en ontdekken hoe het is om in Leiden te studeren? De Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn - flexibele deeltijd biedt verschillende (online) voorlichtingsactiviteiten waarmee je kennis kunt maken met de opleiding.

Voorlichtingsmomenten

Hoe kom je erachter of de Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn - flexibele deeltijd echt bij je past?

Online bijeenkomsten

Heb je een (Online) Open Dag bezocht en heb je nog behoefte aan een online bijeenkomst waar meer ruimte is voor persoonlijke vragen, stuur dan een e-mail naar Guus Koot via koot.g@hsleiden.nl .

Geef in deze e-mail aan naar welke opleiding je voorkeur uitgaat: Lerarenopleiding Gezondheidszorg & Welzijn of Lerarenopleiding Omgangskunde. Vervolgens kun je aangeven waar je verder informatie over wilt: associate degree, de voltijd, de kopopleiding of de flexibele deeltijd.

Fatima | Student

Het mooie van deze opleiding vind ik dat ik de theorie en vaardigheden die ik leer de volgende dag meteen kan toepassen in mijn lessen. Het is een veelzijdige opleiding die je er niet ‘even’ bij doet.

Fatima | Student

Vragen en persoonlijk studieadvies

Het is belangrijk om te kiezen wat precies bij jou past. Met vragen kun je terecht bij Guus Koot via koot.g@hsleiden.nl. Hij neemt dan zo snel mogelijk telefonisch of via mail contact met je op.

Inschrijven en toelating

Heb je interesse om te starten met de opleiding? Meer over de toelatingsvoorwaarden, inschrijfprocedure en de kosten vind je op de pagina Inschrijven en toelating.

Hogeschool Leiden

Inhoud opleidingInschrijven en toelating | Veelgestelde vragen