Studenten Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn aan het werk

Maak kennis met de Kopopleiding Leraar Gezondheidszorg en Welzijn

Hoe kom je erachter of Leraar Gezondheidszorg en Welzijn (tweedegraads): kopopleiding voltijd echt bij je past? Er zijn verschillende (online) mogelijkheden om dat te ontdekken.

Kom kijken

Open Dag

Wil je kennismaken met de opleiding en de hogeschool, heb je vragen of twijfel je nog over je studiekeuze?

Bezoek de Open Dag

Fatima | Student

Het mooie van deze opleiding vind ik dat ik de theorie en vaardigheden die ik leer de volgende dag meteen kan toepassen in mijn lessen. Het is een veelzijdige opleiding die je er niet ‘even’ bij doet.

Fatima | Student

Docenten Esther en Job vertellen meer over de kopopleiding.

Persoonlijk studieadvies

Het is belangrijk om te kiezen wat precies bij jou past. Wil je persoonlijk advies vanwege jouw specifieke situatie? Stuur dan een e-mail naar Annemieke van Zoomeren via [email protected]. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland met een docent.

Geef in deze email aan naar welke opleiding je voorkeur uitgaat: Gezondheidszorg & Welzijn of Omgangskunde. Vervolgens kun je aangeven waar je verder informatie over wilt: associate degree, de voltijd, de kopopleiding of de flexibele deeltijd.

Vragen of meer informatie

Heb je een Open Dag bezocht en heb je nog vragen? Bekijk het overzicht met Veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail dan je vraag naar [email protected].

Inschrijven en toelating

Heb je interesse om te starten met de opleiding? Meer over de toelatingsvoorwaarden, inschrijfprocedure en de kosten vind je op de pagina Inschrijven en toelating.

Hogeschool Leiden

Meer weten?

Wil je meer weten over de opleiding en de docenten die daar werken? Volg ons dan op LinkedIn.

Kopopleiding Leraar Gezondheidszorg en Welzijn | Inschrijven | Veelgestelde vragen