Je moet ze van Hogeschool Leiden hebben

Je moet ze van Hogeschool Leiden hebben

In dit Jaarbeeld blikken we terug op een bewogen jaar; in de wereld, in Europa, in Nederland, in onze regio. Hierbij voelde ik meer dan ooit de behoefte om te benadrukken dat de betekenis van onderwijs in de maatschappij een belangrijke is. Voor studenten is er naast de opleiding en de verplichte studie activiteiten ruimte voor extra-curriculaire activiteiten. Zo ontstaan er bijvoorbeeld steeds meer studieverenigingen, studenten zetten zich in voor goede doelen en dankzij de toekenning van beursprogramma's hebben een aantal studenten de mogelijkheid gekregen op stage te lopen en onderzoek te doen buiten Europa.

Agnita Mur

"Verbonden met elkaar, het werkveld en de maatschappij"

Agnita Mur

Graag neem ik u in dit Jaarbeeld mee langs de verschillende activiteiten die door studenten, docenten, medewerkers, onderzoekers en lectoren zijn uitgevoerd binnen onze profileringsgebieden Jeugd, Gezondheidszorg, Life Sciences en de verbinding met de regio en het MKB. Stuk voor stuk projecten om trots op te zijn. Leest u in dit Jaarbeeld wat onze mensen drijft, zodat u niet anders kunt dan met ons zeggen: ‘Je moet ze van Hogeschool Leiden hebben.’

Archief

In het Jaarbeeld 2014 kijken we met u terug op het jaar 2014. Met tevredenheid, want in het afgelopen jaar hebben we gevierd dat het laboratoriumonderwijs in Leiden 50 jaar bestaat en floreert, hebben we een nieuw expertisecentrum geopend, en zijn er nog vele andere bijzondere initiatieven ontplooid. Maar bovenal hebben we weer heel wat gedreven, getalenteerde en betrokken studenten afgeleverd.

Bekijk het Jaarbeeld van 2014 ( pdf, 4.46 MB )