DNA

PoreLab Symposium

Het PoreLab project onderzocht de toepassing van een nieuw apparaat - de MinION - dat sneller grote hoeveelheden DNA van organismen kan analyseren. Een tiental bedrijven leverden materiaal en een vraagstelling die mogelijk met de MinION kon worden beantwoord.

Tijdens het symposium worden door middel van korte pitches de resultaten gepresenteerd. Gastspreker is Dr. Olivier Lucas  van Oxford Nanopore. Hij geeft een update over de nieuwste ontwikkelingen rondom de Nanopore technologie. Medewerkers van Hogeschool Leiden en Baseclear geven uitleg over het opwerken van het materiaal voor de MinION- en bioinformatica analyse.

Bekijk het programma

Voor wie?

Het symposium is met name voor bedrijven met interesse in snelle (meta)genoom- of transcriptoom-analyse en studenten en docenten van de opleidingen Bio-informatica en Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek. 

Aanmelden

Meld je aan voor het PoreLab Symposium op 14 maart en kom meer te weten over DNA-analyse met behulp van de MinION. Aanmelden is mogelijk tot 11 maart. Tijdens het symposium worden er foto's gemaakt. In het kader van de wet AVG kun je op de dag zelf aangeven dat je niet gefotografeerd wilt worden. 

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Willeke de Boer via boer.de.w@hsleiden.nl

Velden met een * hebben wij nodig om je aanmelding goed te verwerken.

Ik wil op de hoogte blijven