Studentinschrijving

Studiekeuzecheck Informatica

Informatica is een veelzijdig vakgebied. Tegelijkertijd vraagt het van jou veel inzet, motivatie en doorzettingsvermogen om alles te leren wat je hiervoor nodig hebt. Om een bewuste keuze te maken doorloop je voor de opleiding Informatica een verplichte Studiekeuzecheck. Je krijgt hierdoor een goed beeld van de opleiding en beroep. Zo ontdekken wij samen of de opleiding bij je past.

Heb je je ook aangemeld voor de opleiding Bio-informatica, Chemie of Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek? Dan doorloop voor iedere opleiding afzonderlijk de Studiekeuzecheck.

Procedure Studiekeuzecheck

Na je aanmelding in Studielink ontvang je een uitnodiging (op het mailadres dat je hebt doorgegeven bij Studielink) voor deelname aan de Studiekeuzecheck. De Studiekeuzecheck van de opleiding Informatica bestaat uit verschillende onderdelen afhankelijk van de datum waarop jij jezelf via Studielink hebt aangemeld voor deze opleiding. Heb je pas na 1 mei* een verzoek tot inschrijving ingediend voor de opleiding Informatica, dan doorloop je voor de verplichte Studiekeuzecheck een andere procedure.

  • Heb jij uiterlijk 1 mei 2019 een verzoek tot inschrijving voor de opleiding Informatica ingediend via Studielink? Lees meer over de procedure van de Studiekeuzecheck en wat er van jou verwacht wordt.
  • Heb jij jezelf na 1 mei 2019 aangemeld voor de opleiding Informatica ? Lees meer over de procedure van de Studiekeuzecheck en wat er van jou verwacht wordt.

* De aanmeldtermijn van de opleiding Informatica liep tot en met 1 mei 2019. Hierop is een aantal uitzonderingen. Meer informatie hierover vind je op de website rijksoverheid.nl en in onze inschrijfregeling (paragraaf 3). Vragen? Neem dan contact op met Studentinschrijving via studentinschrijving@hsleiden.nl.

Bekijk overige informatie over inschrijven en toelating 
Bekijk informatie over inhoud opleiding