Studentzaken

Studiekeuzecheck Informatica

Informatica is een veelzijdig vakgebied. Het vraagt van jou veel inzet, motivatie en doorzettingsvermogen om alles te leren wat je hiervoor nodig hebt. Om een bewuste keuze  te maken, doorloop je voor de opleiding Informatica een verplichte Studiekeuzecheck. Zo ontdekken we samen of er een goede match is.

Procedure Studiekeuzecheck

Na je aanmelding in Studielink ontvang je een uitnodiging voor deelname aan de Studiekeuzecheck. De procedure bestaat uit verschillende onderdelen afhankelijk van de datum waarop jij jezelf via Studielink hebt aangemeld voor deze opleiding. Heb je pas na 1 mei * een verzoek tot inschrijving ingediend voor de opleiding Informatica, dan doorloop je voor de verplichte Studiekeuzecheck een andere procedure.

  • Heb jij uiterlijk 1 mei 2017 een verzoek tot inschrijving voor de opleiding Informatica ingediend via Studielink? Lees meer over de procedure van de Studiekeuzecheck en wat er van jou verwacht wordt.
  • Heb jij jezelf na 1 mei 2017 aangemeld voor de opleiding Informatica? Lees meer over de procedure van de Studiekeuzecheck en wat er van jou verwacht wordt.

* De aanmeldtermijn van de opleiding Informatica liep tot en met 1 mei 2017. Hierop is een aantal uitzonderingen. Meer informatie hierover vind je op de website rijksoverheid.nl en in onze inschrijfregeling (artikel 8). Vragen? Neem dan contact op met Studentinschrijving via studentinschrijving@hsleiden.nl