Studentzaken

Inschrijven/toelating Human Resource Management

Op deze pagina vind je informatie over de aanmeldprocedure voor het studiejaar 2016-2017.

Ben je op zoek naar informatie over het studiejaar 2017-2018? Bekijk de inschrijfinformatie 2017-2018

Aanmelden via studielink.nl

Wil je in september 2016 starten met de opleiding Human Resource Management? Bekijk hieronder of je voldoet aan de toelatingsvoorwaarden en meld je zo snel mogelijk (uiterlijk 31 juli 2016) aan via Studielink. Voor aanmelding via Studielink heb je een DigiD nodig. Het aanvragen van een DigiD duurt ongeveer een week. Direct na je aanmelding op Studielink ontvang je per mail je studentnummer voor Hogeschool Leiden.

We raden je aan om voor deze opleiding de Studiekeuzecheck te doen.

De complete informatie over inschrijven bij Hogeschool Leiden vind je op de inschrijfpagina van Studentzaken. Vragen? Neem dan contact op met de afdeling Studentzaken via studentzaken@hsleiden.nl

Toelatingsvoorwaarden

Je bent toelaatbaar met elk havo- en vwo-diploma of met een mbo-diploma niveau 4.

Toelatingsvoorwaarden 21+

Als je niet in het bezit bent van een van de vereiste diploma's en je bent bij aanvang van de studie 21 jaar of ouder, dan kun je een capaciteitenonderzoek aanvragen. Stuur voor meer informatie een e-mail naar studentzaken@hsleiden.nl

Je ontvangt van ons per mail informatie over het aanvragen van dit onderzoek, de kosten van het onderzoek, én toelichting op de toetsonderdelen.

Kosten

De hoogte van het collegegeld voor bacheloropleidingen wordt jaarlijks vastgesteld. De actuele bedragen en informatie vind je op de pagina Collegegeld/kosten van de afdeling Studentzaken.