Roosmarijn Horowitz

Human Resource Management Roosmarijn

Roosmarijn heeft 10 jaar praktijkervaring in personeelsbemiddeling en begeleiding. Na haar start in Werving en Selectie heeft zij haar expertise verbreed naar Reintegratie en Outplacement. Bij Tempo Team en Randstad kon zij haar klantgerichte houding en interesse in mensen optimaal combineren. Roosmarijn benut graag praktijkvoorbeelden, social media en haar netwerk om het onderwijs voor haar studenten te verrijken. Naast haar fulltime baan behaalde Roosmarijn haar Bachelor Psychologie aan de Universiteit Leiden

 

Vakken die Roosmarijn geeft aan Hogeschool Leiden

Roosmarijn geeft communicatietrainingen, psychologie en vakken gerelateerd aan de instroom en uitstroom van personeel. Daarnaast is zij actief als stagebegeleider en beheert de facebookpagina van de opleiding HRM.

Hoe zij het beste in studenten naar boven haalt

Roosmarijn verwerkt haar praktijkervaringen zoveel mogelijk in haar lessen. Ook introduceert zij interessante sprekers vanuit haar netwerk zoals tijdens de masterclass Social Recruitment.

Roosmarijn merkt goed op hoe studenten communiceren. Zowel schriftelijk, verbaal als non-verbaal. Zij geeft daarop gedetailleerde en constructieve feedback zodat studenten hun communicatieve vaardigheden kunnen versterken. 

Haar passie voor Human Resource

Roosmarijn kreeg een klik met HR tijdens haar Hogere Hotelschoolstage bij Hilton in Parijs. Ook lesgeven lag haar goed, merkte ze in haar hobby als zeilinstructeur. De mogelijkheid om beide werelden te verenigen greep zij in 2007 direct aan.

Persoonlijke interesse en vrijetijdsbesteding

Roosmarijn heeft een passie voor fotografie, is schipper op sloepen door Leiden en maakt graag fietsvakanties. Zo fietste zij ooit helemaal naar Santiago de Compostella!

"Roosmarijn is een bevlogen, hardwerkende professional. Haar stijl van kennisoverdracht is erg prettig; op een snelle maar volledige wijze geeft ze inzicht in de te bestuderen stof. Haar enthousiasme werkt meeslepend, ze straalt helemaal als ze les geeft, super! Roosmarijn is begaan met de studenten, weet wat er speelt en gaat hier ook serieus mee om. Zij heeft een zeer positieve bijdrage geleverd aan mijn ontwikkeling als HR Professional!"

Anne-Marie de Groot - Director Human Resources over Roosmarijn