Studentinschrijving

Inschrijven en toelating HRM modulaire deeltijdopleiding

Op deze pagina vind je informatie over de toelatingseisen, de aanmeldprocedure en kosten voor een start in september 2023. De informatie voor de startmomenten in het volgende studiejaar vind je vanaf 1 oktober 2023 op deze pagina.

Ben je op zoek naar de toelatingseisen, inschrijfinformatie en kosten van onze andere opleidingstrajecten? Bekijk de pagina’s van Human Resource Management voltijd en de los te volgen modules

Aanmelden

Wil jij in september 2023 starten met de modulaire deeltijdopleiding Human Resource Management? Doorloop dan onderstaande aanmeldprocedure:

  • bekijk hieronder of je voldoet aan de toelatingseisen
  • meld je aan via Studielink (uiterlijk 15 juli 2023 voor de start in september). Let er bij het indienen van je verzoek op dat je kiest voor de juiste variant (Bachelor HRM Deeltijd) en het juiste startmoment (februari of september instroom).

Voor aanmeldingen via Studielink heb je een DigiD nodig. Het aanvragen van een DigiD duurt ongeveer een week. Direct na je aanmelding op Studielink ontvang je per mail je studentnummer voor Hogeschool Leiden

Na je aanmelding in Studielink

Na jouw verzoek tot inschrijving via Studielink neemt de opleiding binnen 14 dagen contact met je op voor een telefonisch adviesgesprek. In dat gesprek wordt besproken of je huidige werkomgeving voldoende mogelijkheden biedt om de verschillende opdrachten en producten goed af te ronden. 

Op je eerste studiedag bespreek je met je studieadviseur je leerroute voor je eerste jaar en de eerste module(s) die je gaat volgen. Deze afspraken leg je vast in een portfolio waaraan je gedurende je studieloopbaan verder invulling geeft.

De complete informatie over inschrijven bij Hogeschool Leiden vind je op de inschrijfpagina van Studentinschrijving.

Toelatingseisen

Om de modulaire deeltijdopleiding HRM te volgen, moet je minimaal een havo- of mbo-opleiding (niveau 4) afgerond hebben.

Aanvullend advies werk

Tijdens het volgen van de deeltijdopleiding werk je aan een beroepsproduct. Daarom is het belangrijk dat je werkzaam ben in een organisatie (bij voorkeur met meer dan 50 werknemers) die beschikt over een eigen HR-afdeling of dat je zelf kan organiseren dat je de opdrachten bij een organisatie kan uitvoeren. Voor het afronden van een module wordt je beroepsproduct beoordeeld en worden er kennis- en vaardigheidstoetsen afgenomen worden.

Toelatingsonderzoek 21+

Als je niet in het bezit bent van een van de vereiste diploma's en je bent bij aanvang van de studie 21 jaar of ouder, dan kun je een capaciteitenonderzoek aanvragen. Meer informatie hierover vind je op de pagina Toelatingsonderzoek 21+ van de afdeling Studentinschrijving.

Kosten

De hoogte van het collegegeld voor bacheloropleidingen wordt jaarlijks vastgesteld. De actuele bedragen en informatie vind je op de pagina Collegegeld van de afdeling Studentinschrijving. Houd verder rekening met €95,- per module voor aanschaf literatuur.

De kosten voor het volgen van een losse module bedragen € 2.875,- exclusief de aanschaf van literatuur.

Inhoud HRM deeltijd Maak kennis met de opleiding | Faciliteiten