Hogeschool Leiden

Workshops

Zie hier welke workshops het Foodlab in haar portfolio heeft. Na corona volgen nieuwe startdata. Wil je op de hoogte worden gehouden vul dan ons interesseformulier in. Geef hierbij wel aan voor welke workshop je interesse hebt.

Actueel workshopaanbod

We hebben de volgende workshops in ons aanbod:

  • Sous vide koken
  • Modernist cuisine basis
  • Smaak, geur en brein
  • Hitte en energie
  • Nieuwe apparatuur in de keuken
  • Poeders in de keuken

Momenteel is niet bekend wanneer de cursussen weer plaatsvinden. Wil je op de hoogte worden gehouden, vul dan ons interesseformulier in.

Hogeschool Leiden

Over de docenten

De docenten van het Foodlab Leiden zijn afkomstig uit diverse vakgebieden. Het vaste docententeam bestaat uit Dr. Danny Dukers en Dr. Angelic van der Aar. Zij verzorgen samen met gepromoveerde docenten uit de microbiologie, immunologie, moleculaire biologie en analytische en organische chemie en gastsprekers op het gebied van archeologie, smaakpsychologie, en uit de geneeskunde (artsen en patiëntenverenigingen).