Hogeschool Leiden

Workshops

Binnen het vakgebied van Science & Cooking gebeuren spannende dingen. Bij Foodlab Leiden kun je als chef- of gelegenheidskok deelnemen aan verschillende workshops. Verdiep je in de nieuwste kooktechnieken of ervaar bijvoorbeeld hoe ruiken en proeven het brein beïnvloeden. 

Actueel workshopaanbod

We hebben de volgende workshops in ons aanbod:

  • Sous vide koken
  • Modernist cuisine basis
  • Smaak, geur en brein
  • Hitte en energie
  • Nieuwe apparatuur in de keuken
  • Poeders in de keuken

Momenteel is niet bekend wanneer de cursussen weer plaatsvinden. Wil je op de hoogte worden gehouden, vul dan ons interesseformulier in.

Hogeschool Leiden

Over de docenten

De docenten van het Foodlab Leiden zijn afkomstig uit diverse vakgebieden. Het vaste docententeam bestaat uit Dr. Danny Dukers en Dr. Angelic van der Aar. Zij verzorgen samen met gepromoveerde docenten uit de microbiologie, immunologie, moleculaire biologie en analytische en organische chemie en gastsprekers op het gebied van archeologie, smaakpsychologie, en uit de geneeskunde (artsen en patiëntenverenigingen).