Hogeschool Leiden

Uitnodiging voor 'Het vitale stad debat'

Afgelopen jaar werd tijdens drie Leidse Kenniscafés met Leidse ouderen over lichamelijke en geestelijke fitheid en gelukkig oud worden gesproken. Alle ervaringen kwamen 9 december 2016 samen in 'Het vitale stad debat'.

De Leidse Proeftuin nodigt alle 55+ers uit Leiden en omgeving uit voor 'Het vitale stad debat'.

  • Wanneer? Vrijdag 9 december van 15.00-17.00 uur. Borrel tot 18.00 uur
  • Waar? Nieuwe Energie Leiden, 3e Binnenvestgracht 23 in Leiden
  • Voor wie? 55+ers uit Leiden en omgeving, vertegenwoordigers van ouderenorganisaties, mensen die beroepsmatig met ouderen bezig zijn en leden van de gemeenteraad

Vitale stad

We worden als mens steeds ouder. Hoe blijf je langer gezond? Wat is er voor nodig om zo lang mogelijk de regie over ons eigen leven te houden? Wil jij je mening en gedachten met ons delen via een debat met prikkelende stellingen over dit onderwerp? Kom dan naar het debat en bezoek het vitaliteitsplein. Samen zetten we de eerste stappen naar een Vitale Stad.

Aanmelden

Bent u erbij? Aanmelden kan via info@leydenacademy.nl of bel 071-5240960. Toegang is gratis.

Lectoraat Eigen Regie en de Proeftuin

Hogeschool Leiden is vanuit het lectoraat Eigen Regie een van de partners van de Leidse Proeftuin. Met de proeftuin zoeken vier Leidse kennisinstellingen naar oplossingen voor vraagstukken over de vergrijzing en de hervormingen in de gezondheidszorg. Het afgelopen jaar spraken we tijdens drie Kenniscafés van de Leidse Proeftuin Zorg & Welzijn met Leidse ouderen over lichamelijke en geestelijke fitheid en gelukkig oud worden.