Hogeschool Leiden

Uitnodiging: Afsluitend BiBoZ webinar

11 mei 2021 - Meld u aan voor het afsluitende online BiBoZ webinar op 25 mei 2021 van 15.30 tot 17.00 uur.

BiBoZ staat voor Blijf in Beweging ondersteuning Zorgprofessionals. Vanuit cliëntperspectief hebben we in twee jaar tijd de BiBoZ-methode ontwikkeld. De methode is bedoeld om cliënten op maat te ondersteunen in het bereiken van duurzaam gezond beweeggedrag. De methode bestaat uit zes persona’s en een decision making tool die op papier en per app kan worden gebruikt. De methode is theoretisch goed onderbouwd en getest in de praktijk. De volgende stap is een hybride implementatie- en effectonderzoek.

Tijdens het webinar nemen we u mee op reis door het BiBoZ-project: waar komen we vandaan, waar staan we nu en waar gaan we naar toe.  

Binnen het BiBoZ-project is er nauw samengewerkt tussen drie Vitale Delta hogescholen: Hogeschool Leiden, Hogeschool Rotterdam en De Haagse Hogeschool. Tijdens het Webinar nemen we u ook mee in een kijkje achter de schermen over de samenwerking tussen de hogescholen.

Het volledige programma volgt half mei 2021. Wanneer u eerder al nieuwsgierig bent naar informatie over het BiBoZ-project kunt u een kijkje nemen op de website van het lectoraat Eigen Regie bij Fysiotherapie en Beweegzorg.   

Na aanmelding ontvangt u het definitieve programma en een link naar de webinar (MSTeams).

Aanmelden kan via deze link.