Hogeschool Leiden

Kick-off BiBoZ PS

Op 20 september 2022 vindt de kick-off van het RAAK MKB project “Blijf in Beweging ondersteuning Zorgprofessionals Praktijk Situatie” (BiBoZ PS) plaats.
U bent hiervoor van harte uitgenodigd. Aanmelden voor de kick-off is niet nodig.

Na een feestelijke opening waarbij we ons als team graag aan jullie voorstellen, willen we jullie informeren waar we nu staan en wat de plannen voor de komende twee jaar zijn. Ook willen we deze middag van al jullie expertises gebruik maken om beter inzichtelijk te krijgen waar we bij het ontwikkelen van een implementatiestrategie voor BiBoZ in ieder geval rekening mee moeten houden.

We zijn tijdens de kick-off met een gemengde groep met vertegenwoordigers van o.a. fysiotherapeuten, gemeente, kennisinstellingen, beroepsvereniging, zorgverzekering, ervaringsdeskundigen, studenten, docenten, docentonderzoekers en lectoren. 

Programma

De inloop start vanaf 14.30 uur met koffie, thee en wat lekkers. Tussen 15.00 tot 17.00 uur zijn er verschillende (interactieve) presentaties en gaan we samen aan de slag. Van 17.00 tot 18.00 uur sluiten we af met een borrel.  

Over BiBoZ

Het project Blijf in Beweging ondersteuning van Zorgprofessionals bij duurzaam gezond beweeggedrag project is een samenwerking tussen Hogeschool Leiden, Hogeschool Rotterdam en de Haagse Hogeschool. Samen met docent-onderzoekers, studenten, beweegprofessionals en de doelgroep gaat het lectoraat Eigen Regie bij Fysiotherapie en Beweegzorg een methodiek ontwikkelen. Lees meer over BiBoZ.

Vragen

Voor vragen kunt u contact opnemen met projectleider Arlette Hesselink via [email protected]

Hogeschool Leiden