Hoofdgebouw Hogeschool Leiden

Kick-off BiBoZ

In september start het project Blijf in Beweging ondersteuning van Zorgprofessionals bij duurzaam gezond beweeggedrag (BiBoZ), een samenwerking tussen het lectoraat Eigen Regie bij Fysiotherapie en Beweegzorg, Hogeschool Rotterdam en de Haagse Hogeschool.

Op dinsdag 17 september 2019 van 15.00 tot 17.00 vindt de kick-off plaats op Hogeschool Leiden. Naast een introductie over het project en de geplande activiteiten heffen we samen het glas op een goede samenwerking en een succesvol project. Tijdens de kick-off geeft het lectoraat een inkijkje in het project. Daarom vragen we iedereen ter voorbereiding een plaatje/tekening mee te nemen over/dat symboliseert wat voor jou ‘bewegen’ betekent. 

Programma

  • Welkom (lector John Verhoef)  
  • Het project BiBoZ (projectleider Arlette Hesselink)  
  • Blijf in beweging werkvorm (docentonderzoekers Sylvia Schipper en Arlette Hesselink)
  • Afsluiting
  • Borrel

Project BiBoZ

Het project Blijf in Beweging ondersteuning van Zorgprofessionals bij duurzaam gezond beweeggedrag project is een samenwerking tussen Hogeschool Leiden, Hogeschool Rotterdam en de Haagse Hogeschool. Samen met docent-onderzoekers, studenten, beweegprofessionals en de doelgroep gaat het lectoraat Eigen Regie bij Fysiotherapie en Beweegzorg een methodiek ontwikkelen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van ontwerpgerichte onderzoekstechnieken.

Meer informatie over BiBoZ

Hogeschool Leiden