Studenten werken samen met bedrijven aan de transitie naar een circulaire economie

Voor bedrijven

Het lectoraat Duurzaam & Circulair ondernemen van de Hogeschool Leiden doet praktijkgericht onderzoek samen met bedrijven, gemeenten, NGO’s en gebruikersgroepen. Ook levert het lectoraat een bijdrage aan het onderwijsprogramma. Dit zorgt voor een gedegen basisniveau van de studenten die zich bekwamen in de verduurzaming van bedrijven. 

Wat kunnen studenten voor jou betekenen?

Ben je een bedrijf, NGO, gemeente of andere organisatie en wil je graag studenten van de Hogeschool Leiden inzetten om een vraagstuk op het gebied van duurzaamheid en circulaire economie te onderzoeken? Of dat studenten(teams) je helpen een marketingplan, businessplan of social media campagne op te zetten? Of marktonderzoek te doen?

Studenten van de opleiding Commerciële Economie leveren graag een bijdrage aan gerelateerde vraagstukken. Klik op de link hieronder en bekijk op welke gebieden onze studenten (doorlopend) ondersteuning bieden.

Praktijkopdrachten ( pdf, 416 KB )

Voor bedrijven die op zoek zijn naar een afstudeerder, en 4e jaars stagiair, hebben wij het Afstudeerlab Duurzaamheid opgezet. Kijk voor meer informatie op de pagina van het Afstudeerlab Duurzaamheid

Meer informatie

Het lectoraat staat altijd open voor vragen en nieuwe samenwerkingen. Schroom niet en neem contact met ons op via e-mail.